Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends Oyuncuları Artık Sporcu


    Elektronik spor mücadeleleri gün geçtikçe daha da büyüyor. Buna öncülük eden oyunlardan birisi de League of Legends. Önümüzdeki yıllarda olimpiyatlara katılacağı yönünde haberler çıkan League of Legends açısında yeni bir gelişme yaşandı. Profesyonel LoL oyuncuları, artık sporcu sayılıyor.
 
    Riot Games'in e-spor menajeri Nick Allen'in yaptığı açıklamalara göre Amerika hükümeti, League of Legends profesyonellerine sporcu vizesi dağıtmaya başladı. Elektronik spor sektörü için gerçekten önemli bir gelişme.

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Tekken Revolution'a İki Yeni Karakter The Dark Sorcerer'a Yeni Video Hazırlanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.7.2013 04:15:48

0
Bişey anlamadım

Unknown User

14.7.2013 03:43:23

0
ABD'ye girebilmek için yeni yöntem doğdu millete :D

BSC Misafiri

14.7.2013 03:32:25

0
Bence mantıklı. Nasıl bir satranç oyuncusu sporcu bir e-spor oyuncusu da sporcu sayılmalı. Bir aktivitenin spor olması için çok hiperaktif olmasına gerek yok. Bilardo Satranç gibi sporlar zeka ürünüdür aynı elektronik sporlarda olduğu gibi

KeZzZaP

14.7.2013 00:57:48

+1
Konu futbol oldugunda heleki milli maclarda herkes takimini ulkesini destekliyor.. Basket-voleybol-vs.. ve diger spor dallarinda destekliyor, hatta sevdiginiz premier league takiminin macini izlerken onu da destekliyorsunuz... eyw. ama konu oyunlara , e-spor a gelince; sacmalik, vakit kaybi, gul gec, cocukluk, asosyal bilmem ne.. Nasil ki futbolcunun isi gol atmaksa oyuncunun isi de oyun oynamaktir, ya siz e-spor un turnuvalarin sponsorlarin ne anlama geldigini bilmiyosunuz yada oyuncu degilsiniz! NOT: ben bi konsol oyuncusu(xbox360+ps3) olarak sonuna kadar destekliyorum. eger olur da LoL icin veya diger oyun ve platformlari icin hic farketmez Turkiye den prof. Oyuncu takimi cikarsa ki ins. bigun biyerlerden cikar, sizin gibi zihniyete sahip kisilerin yapacagi yorumlari simdiden gorebiliyorum; ben daha iyi oynarim.. bende simdiden o zihniyete diyorum ki yap o zaman.. seni tutan mi var? Yap ki rekabet artsin yarin obur gun buyuk bi turnuva oldugunda Turkiye de eleme usulu turnuvalar duzenlensin(ben daha iyi oynarim diyenler de gelsin ama...) en iyi takim kim olursa o da hem kendi hemde ulkesi adina orada olsun, bizde sonuna kadar destekleyelim.. gectigimiz donemde b.ops2 turnuvasi yapildi, 32 takim vardi turnuvada bunlardan 1 tanesi niye Turk takimi diildi?!!!! Oturup bi dusunun bakalim.. sizin gibilerin yorumlarini gordukce acikca soyluyorum midem bulaniyor! YAZIK!..

Ayrton Senna da Silva

13.7.2013 23:34:38

0
Hayır neresi saçma bunun . Takım olarak " espor" müsabaklarına katılmıyorlarmı ? Konu " esporsa" bunu yapan kişilerde sporcudur. Ayrıca LoL değilde Dota olsaydı hemen ooo mükemmel derdiniz.

BSC Misafiri

13.7.2013 20:16:47

-1
Büyük saçmalık gül geç tarzı bir haber

BSC Misafiri

13.7.2013 19:06:36

-1
ben buna sadece gülerim puhahaha

K.Dot

13.7.2013 18:21:04

0
Yattığın yerden belge alıyorsun,iyi valla.

ultralisan

13.7.2013 18:04:53

0
saçmalık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız