Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends MSI 2022 Turnuvası Güney Kore'de Gerçekleşecek!

 
     League of Legends MSI 2022 Turnuvası Güney Kore'de gerçekleşecek. Dünyanın en iyi takımları 2022 Sezon Ortası Turnuvası'nda hünerlerini sergilemek için Güney Kore'nin Busan şehrine geliyor. LoL Esporu'nun küresel rekabet sahnesinin başlangıç ayağı tarihte ilk kez Güney Kore'de gerçekleşecek. 12 bölgesel ligin en iyi takımları özgün karakterlerini ve becerilerini ön plana çıkarmak ve MSI Şampiyonu olmak için 10-29 Mayıs tarihleri arasında mücadele edecek.
 
     "MSI'ı Kore'de ilk kez düzenleyerek ülkenin espor sahnesindeki şanlı tarihine, Koreli taraftarların tutkusuna ve profesyonel takımların yeteneklerine saygılarımızı sunmaktan çok mutluyuz. Busan 2014 ve 2018 Dünya Şampiyonası'nda bize harika ev sahipliği yaptı. Dünyanın en iyi League of Legends takımlarının çekişmesine sahne olması için oraya dönmeye sabırsızlanıyoruz." 
 
     Takımlar Worlds 2019'dan bu yana ilk kez tüm turnuva boyunca uluslararası canlı bir seyirci kitlesi karşısında küresel sahneye çıkacak. Turnuvanın tüm aşamaları Bexco Sergi Salonu'nda gerçekleşecek. Bilet detayları daha sonra duyurulacak.
 
     12 bölgenin en iyi takımları grup aşaması, kapışma aşaması ve eleme aşamasında mücadele edecek. 10-15 Mayıs: Takımlar kura sonucu her birinde 4 takım bulunan 3 gruba ayrılacak ve Grup Aşamasında kendi gruplarında ikili lig usulünde tek bir maç oynayacak.18-22 Mayıs: Her bir gruptan çıkan ilk iki takım kapışma aşamasında ilerleyecek ve halen turnuvada olan altı takım burada ikili lig usulünde tek bir maç oynayacak. 27-29 Mayıs: İlk dörde kalan takımlar 5 maçlık tekli eleme serilerinin oynanacağı eleme aşamasına çıkacak. Takımlar kozlarını paylaştıktan sonra sona kalan iki takım finalde karşılaşacak ve rekabetçi sezonun ortasındaki en iyi League of Legends takımı belli olacak. Galip gelen takım evine şampiyona kupası ve 2022 MSI Şampiyonu unvanıyla dönecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak LoLespor league of legends riot games pc rts mmo
Fast & Furious Crossroads, Önümüzdeki Ay Satıştan Çekilecek Wild Rift, Coca-Cola Ortaklığını Duyurdu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız