Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LEC 2023 Yaz Mevsimi Şampiyonu G2 Esports Oldu!

 
     League of Legends Avrupa Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi şampiyonu G2 Esports oldu! G2 Esports rakibi EXCEL'i 3-0 mağlup etmeyi başardı!
 
     LEC 2023 grup aşamasında; G2 Esports A grubunu, EXCEL ise B grubunu lider olarak tamamladı ve böylelikle ilk karşılaşmaları Playoff etabında oldu. 5 maçlık seri formatında oynanan karşılaşma sonucunda G2 Esports rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı ve LEC 2023 Yaz Mevsimi finaline adını yazdıran ilk takım oldu. Alt etaba düşen EXCEL ise Fnatic ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma sonucunda Fnatic'i 3-1 mağlup eden EXCEL, finale adını yazdırmayı başardı ve yeniden G2 Esports'un rakibi oldu. 
 
     Büyük finalde G2 Esports, EXCEL Esports'u 3-0 üstünlükle mağlup etmeyi başardı. Böylelikle G2 Esports, LEC 2023 Yaz Mevsimi şampiyonu oldu! Dünya Şampiyonası'na giden bileti elde etmek adına ligin 6 takımı; G2 Esports, MAD Lions, EXCEL Esports, Team BDS, SK Gaming ve Fnatic, 19 Ağustos'ta düzenlenecek LEC 2023 Sezon Finali'ne mücadele edecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
League of Legends 2023 Yaz Mevsimi Finali İzmir'de Gerçekleşecek! Quantic Dream'in Su Altı Macerası Under The Waves Geliyor: Tüm Detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız