Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LEC 2020 Bahar Mevsimi Şampiyonu G2 Esports Oldu

 
     League of Legends Avrupa Şampiyonluk Ligi (LEC) 2020 Bahar Mevsimi tamamlandı. LEC 2020 Bahar Mevsimi şampiyonu G2 Esports oldu. G2 Esports, rakibi fnatic'i 3-0 mağlup ederek 3 mevsim üst üste şampiyon olmayı başardı ve 2020 Sezon Ortası Turnuvası (MSI)'na katılma hakkı elde etti.
 
     G2 Esports lig aşamasını 15 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile birinci sırada, fnatic ise 13 galibiyet ve 5 mağlubiyet sayısıyla ikinci sırada tamamlayarak Playoff karşılaşmalarında doğrudan kazananlar grubunda mücadele etti. Kazananlar grubunda; G2, MAD Lions'a 3-2 mağlup oldu ve kaybedenler grubuna düştü. Fnatic ise rakibi OG karşısında 3-1 galibiyet elde ederek MAD Lions ile yarı final karşılaşması oynadı. Yarı final karşılaşmasının sonucunda MAD Lions'u 3-0 mağlup ederek finale yükselen ilk takım fnatic oldu. G2 Esports ise kaybedenler grubunda önce OG ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda rakibini 3-1 mağlup eden G2, kaybedenler yarı final karşılaşmasına yükseldi. Burada G2, fnatic'e mağlup olan MAD Lions ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda 3-1 galibiyet elde eden G2, finalde fnatic'in rakibi oldu. 5 maçlık seri formatında oynanan final karşılaşmasının sonucunda G2, fnatic karşısında 3-0 galibiyet elde ederek, LEC 2020 Bahar Mevsimi şampiyonu oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
GRIS Bir Milyondan Fazla Sattı E3 2020'nin İptal Edilmesiyle PS5 ve Xbox Series X Tanıtım Planları Değiştirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız