Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

L4D2 : The Passing Posteri ve Videosu

 
     Dün gerçekleşen ve Microsoft, Xbox 360 oyunlarından önemli bilgiler aldığımız X10'da yeni bilgileri açıklanan Left 4 Dead 2 bölümü The Passing'in posteri belli oldu.
 
     Bildiğiniz gibi oyunun tüm bölümleri birer poster ile temsil ediliyor. Bu posterde o bölümün ana teması verilirken sloganından da hemen hemen nasıl bir atmosferin bizi beklediğini anlayabiliyoruz. Yayınlanan The Passing posterinde ise herhangi bir slogan kullanılmamış.
 
     Asıl dikkat  çekici nokta ise arkada gözüken 4 insan silüeti. Bu gölgelere baktığımızda karakterlerin ilk Left 4 Dead oyunundaki karakterlere benzediğini görebiliyoruz. Bu da akıllara "ilk oyundaki karakterler bu içerik ile birlikte oyuna dahil mi olacak?" sorularını getiriyor.
 
     Ayrıca oyunun bu içeriği için ilk videoda ortaya çıktı. Bu videoda Gamespot editörlerini oyunun bu bölümünü oynarken görüyoruz.
 
 
Youtube videosudur.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps microsoft xbox 360 Left 4 Dead 2 Valve
Crackdown 2'nin Kapak Tasarımı PS3'e Özel Yeni Bir Oyun Duyurulacak

PERİSKOP

14.2.2010 16:07:14

0
güzeldi paylaşım için teşekkürler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Left 4 Dead 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız