Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Koronavirüs Salgını Nedeniyle Oscar Ödülleri'nde Kural Değişikliğine Gidildi

 
Koronavirüs sebebiyle çoğu film ertelenmiş durumda ya da yıl sonunda çıkacak olan filmlerin yapım aşaması durdurulmuş durumda. Bu süreçte de elbette Oscar için adaylık gibi hedefi olan filmlerin çoğu, bu virüsten oldukça etkilenmiş durumda. 
 
Bu sebeple de sadece bu yıl için geçerli olacak bir kural değişikliğine gidildi. Daha öncesinde bir filmin Oscar Ödülleri'ne aday olabilmesi için, Los Angeles'ta en az 7 gün boyunca ve her gün en az 3 seans gösterimde kalması gerekiyordu. Bu kural dışında elbette başka kurallar da var. Sadece bu yıl için gösterimde kalma kuralı ortadan kaldırıldı. Diğer tüm kurallar yerine getirildiği durumda film, Oscar'a aday olabilecek. 
 
Salonlar açıldıktan sonra bu kural değişikliği iptal edilecek ve 7 gün koşulu tekrar devreye girecek, ancak diğer şehirlerde gösterime girmesi de kabul edilecek. Kısacası bu süreç içerisinde sadece dijital olarak yayınlanan bir film de Oscar'a aday olabilecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri oscar oscar filmleri kural değişikliği
Ubisoft Çin Bugün Yapılacak Bir Duyurunun Sinyalini Veriyor X-Men: Dark Phoenix, 2019'un En Çok Para Kaybeden Filmi Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Jack Rabbit Slims

29.4.2020 19:18:25

0
Teşekkürler bilgi için.

BSC Misafiri

29.4.2020 17:51:31

0
bu yüzden netflix oscar'da yarışabileceğini düşündüğü filmleri dünya genelinde ya da sadece amerika'da belli bir süreliğine gösterime sokar.

Jack Rabbit Slims

29.4.2020 15:13:58

0
quote:

Daha öncesinde bir filmin Oscar Ödülleri'ne aday olabilmesi için en az 7 gün boyunca ve her gün en az 3 seans gösterimde kalması gerekiyordu.
Böyle bir kural varsa The Irıshman nasıl 10 dalda Oscar adayı oldu? Sadece dijitalde yayınlanan filmler için özel bir kural mı var?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız