Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korona Virüsü Nedeniyle Ertelenen MSI 2020 Turnuvasının Yeni Tarihi Duyuruldu!

 
     Geçtiğimiz aylarda tüm dünyada yayılan Korona Virüsü salgını nedeniyle 2020 Sezon Ortası Turnuvası'nı ertelediğini açıklayan Riot Games, turnuvanın yeni tarihini duyurdu. 
 
Riot Games'in duyurusu;
 
     "Bu yılın League of Legends Sezon Ortası Turnuvası (MSI) hakkında paylaşmak istediğimiz bazı haberler var. Liglerimiz ve diğer ilgili taraflarla yaptığımız görüşmelerin ardından her yılın ortasında düzenlediğimiz küresel turnuva etkinliğini bu yıl mayıstan temmuza kaydırıyoruz. Turnuvayı yaza kaydırmak, seyahat sınırlamalarının kalkma ihtimalini azami düzeye çıkarırken dünyanın tüm liglerinden takımlara seyahat güvenliği sunuyor. Rekabet 3 Temmuz Cuma günü başlayıp 19 Temmuz Pazar günü tamamlanacak." 
 
     Riot Games MSI'ın temmuz ayında oynanacağını açıkladı. Daha önce mayıs ayında oynanması planlanan MSI 2020'nin başlangıç günü olarak 3 Temmuz tarihi belirlendi. MSI 2020'nin düzenleneceği ülkenin de yakın zamanda açıklanacağı belirtildi. Korona Virüsü tehdidinin tüm dünyaya yayılmasının ardından, tüm LoL liglerinde 2. mevsimlerin 15 Mayıs - 6 Haziran arasında başlayacağı bildirildi.
 
MSI 2020'nin düzenlenmesinden önce başlayacak olan 2. mevsimlerin başlangıç tarihleri şu şekilde; 
 
OPL - 15 Mayıs
VCS - 15 Mayıs
LCS - 16 Mayıs
ŞL - 16 Mayıs
LCK - 20 Mayıs
LEC - 22 Mayıs
CBLOL - 23 Mayıs
LPL - 23 Mayıs
PCS - 30 Mayıs
LLA - 30 Mayıs
LJL - 31 Mayıs
LCL - 6 Haziran 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Saints Row: The Third - Remastered PS4 ve Xbox One için Listelendi Pathfinder: Wrath of the Righteous'un Bağış Kampanyası Sona Erdi, 2 Milyon Dolar Toplandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız