Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku oyunu Shame Legacy için dikkat çekici oynanış fragmanı yayınlandı

 
 
Yayıncı Destructive Creations ile geliştiriciler Fairyship Games ve Revenant Games ekipleri birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu Shame Legacy için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Oynanış fragmanı içerisinde ana karakterin 19. yüzyılda tarikatçı köy ortamında bulunduğunu ve kanlı olayları çözmeye çalıştığını görebiliyoruz. Diğer yandan hem savunma amaçlı hem de bulmaca çözmek için kullanılan değerli bir cihaz olan baston bu fragmanla beraber tanıtılıyor. Ayrıca bizlere sunulacak olan bölgenin daha fazla kısmı sergileniyor.
 
Hem gizlilik hem de korku odaklı bir yapım
 
 
 
Shame Legacy'de öfkeli tarikatçıların kovalamacasında kendimizi buluyor ve bunlarda kaçınmak için gizlilik ve kaçış mekaniklerini kullanmaya çalışıyoruz. Bu mekaniklerle beraber hayatta kalmaya başlıyor ve bu süreçte etrafı keşfetmeye koyuluyoruz.
 
Her şeyin kökenine inmeye çalışacağımız oyun içerisinde diğer korku oyunlarında olduğunu gibi gizlice hareket etmemiz ve temastan kaçınmamız gerekiyor. Eğer düşmanlara karşı görünürsek kendimizi savunmak için elimizdeki bastonu kullanmak da çok önem arz ediyor. 
 
Gerilim dolu Shame Legacy, 30 Mayıs tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Shame Legacy oynanış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Shame Legacy korku yeni fragman oynanış
Star Wars Jedi: Survivor için yeni güncelleme geliyor! Performans sorunları düzeliyor mu? Dontnod ekibinin yeni oyunu Harmony: The Fall of Reverie bizlere neler sunuyor?

BSC Misafiri

11.5.2023 10:11:17

0
Bu arada koskoca Resident Evil 7 ve 8 de bile anahtar ile kapı açma mekaniklerinde, anahtarın uçarak kapıyı açma animasyonu kullanılıp bunda karakterin bizzat elleriyle kapıya gerekli parçayı taktığını görünce şaşırdım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız