Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku Oyunu Layers of Fear, PC Demosu 15 Mayıs'ta Çıkıyor

 
 
Geliştirici Bloober Team ve Anshar Studios, birinci şahıs korku oyunu Layers of Fear'ın 15 Mayıs'ta Steam üzerinden PC demosunun kullanıma sunulacağını duyurdu. Ek olarak oyunun sinematik tanıtımı yayınlandı.
 
Layers of Fear, hikaye odaklı birinci şahıs psikolojik korku oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyun, Ray Tracing efektlerinin yanı sıra UE5'in Lumen teknolojisine sahip olacak. Bloober Team, Layers of Fear'ı Haziran 2023'te yayınlamayı planlıyor.

Unreal Engine 5 ile geliştirilen yeni Layers of Fear; Işın İzleme, HDR ve 4K çözünürlüğü destekleyerek görselliği daha etkileyici, sürükleyici ve gerçekçi bir hale getirmeyi hedefliyor. Oyun ayrıca Türkçe dilini destekliyor.
 
Layers of Fear, Haziran ayında PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkacak.
 
Tanıtım videosunda ilk olarak karşımıza dağa çarpan deniz dalgaları çıkıyor. Tanıtımda gösterilen karakter, o dağın üstünde yer alan bir binaya giriş yapıyor. Karakterimiz anahtarı kapının deliğine sokacağı sırada ise evin içinden görüntüler karşımıza çıkıyor.
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Layers Of Fear Bloober Team korku gerilim pc bağımsız indie
Yeni Call of Duty oyununun adı belli oldu: Modern Warfare 3 Ücretsiz Yarış Oyunu Trackmania, Konsollar için 15 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Layers of Fear
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız