Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Konami, Silent Hill F Adlı Yeni Oyunu Duyurdu

 
 
Yayıncı Konami ve Tayvanlı geliştirici NeoBards Entertainment, Silent Hill F adlı yeni oyunlarını duyurdu. Senaryo Ryukishi07 tarafından yazılıyor, yaratık ve karakter tasarımı Kera tarafından yapılıyor ve yapımcılığını Motoi Okamoto üstleniyor. Oyunun hangi platformlara geleceği ve çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Oyun açıklamasında şu ifadeler yer alıyor: “Silent Hill f, 1960'ların Japonya'sında geçen, güzel ama ürkütücü bir dünyaya sahip tamamen yeni bir hikayeyi oyunculara sunacak. Cinayetin ardındaki gizemleri, psikolojik ve doğaüstü korku ile harmanlayan bu yapım ünlü Ryukishi07 tarafından yazılıyor." 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Silent Hill Book of Memories NGP PSP2 Konami Sony Silent Hill Korku Silent Hill 2 Silent Hill 3 HD Collection PS3 Konami
Uncharted: Legacy of Thieves Collection, PC için Çıkış Yaptı Konami ve Bloober Team, Silent Hill 2'nin Remake Sürümünü Duyurdu

BSC Misafiri

20.10.2022 17:04:57

0
Yapan neobard entertainment çok deneyimsiz bir firma. Umarım işin altından kalkabilirler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill HD Collection
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız