Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Konami, Level-5 ve Tecmo Koei TGS '10 Oyun Listesi


 
   16-19 Eylül'de başlayacak olan Tokyo Game Show 2010 için ünlü yapımcılar, fuarda boy gösterecekleri oyunlarını listelemeye başladılar. Level 5, Tecmo-Koei ve Konami'nin E3 ile birlikte en büyük oyun fuarlarından biri olarak gösterilen TGS için gösterecekleri oyunları aşağıda görebilirsiniz.
 
    Level-5'in sunumunda Japonya'ya özel oyunların dışında dikkatleri Batılı oyuncular için de toplayacak yapımın Inazuma Eleven 3 olduğu görülüyor. Bu arada 15 Eylül'de duyurulacak gizli bir yapımın da fuarda boy göstereceğini belirtelim.
 
    Tecmo-Koei'nin başta Quantum Theory olmak üzere ve Koei'nin efsaneleşen Dynasty Warriors serisinin son halkası Dynasty Warriors Online'ı fuar alanında görmek güzel olacak. Bunların dışındakilerin Japonya'ya özel oyunlar olduğu görülüyor.
 
    Konami'ye gelecek olursak, beklediğimiz gibi başarılı yapımcının 'Metal Gear Solid'leri dizdiğini görüyoruz. Raiden ile kesme ve doğrama sanatlarında elimizden geleni ardına koymayacağımız Metal Gear Solid: Rising ile Solid Snake'in son çıkan oyunu Metal Gear Solid: Peace Walker'ın tanıtımının yapılacağı kesinleşti. 3DS için hazırlanan Metal Gear Solid'i ise listede olmadığına göre maalesef göremeyeceğiz gibi duruyor. Bir diğer dikkat çeken Konami yapımı ise kesinlikle Castlevania: Lords of Shadow. Hideo Kojima'nın da bizzat emeği geçecek bu oyundan ben de dahil olmak üzere tüm oyunseverler çok şey bekliyor. Merakla bekliyoruz.
 
 
Level-5

Inazuma Eleven 3
Ni no Kuni (PS3/DS)
Mystery Room
The Little Battlers
Cabajo-P
Gizli Yapım (15 Eylül'de duyurulacak)


Tecmo Koei

Annie’s Wild Shot
Dynasty Warriors Online
Ishin no Arashi Shippuu Ryoumaden
Kanji Shaker
Nobunaga’s Ambition Online
Nobunaga’s Ambition iPhone edition
Quantum Theory
Trinity Zill 0'll
Troy Musou
Uncharted Waters Online
Winning Post 7 2010
 

Konami

Otomedius Excellent
Castlevania: Lords of Shadow
Crossboard 7
Zac to Ombra: Maboroshi no Yuuenchi
DanceEvolution
Magician’s Quest: The Merchant’s Store of Sorcery
Metal Gear Solid Peace Walker
Metal Gear Solid Rising
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Konami Level-5 Tecmo Koei Tokyo Game Show 2010
Civilization 5 İyi Başladı Daigo Umehara, Guinness Rekorlar Kitabında

BSC Misafiri

2.9.2010 00:43:10

0
Yahu Peace Walker çıktı daha ne tanıtımı bu? Bir de insaf yahu, oyun 1974'te geçiyor hala Solid Snake diyorsunuz. Solid Snake 2 yaşındayken maceralara mı giriyor? Klon olduğundan hızlı yaşlanıyor olsa bile 2 yaşında birisi öyle aksiyonlara giremez. Naked Snake yahu, Naked, N-a-k-e-d. Yahut Big Boss diyin. Solid Snake nedir?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız