Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kojima Yeni Oyununu 2011'de Gösterebilir

 
 
     Hideo Kojima şüphesiz oyun sektörünün en yaratıcı isimlerinden biri. Metal Gear Solid serisinin yeni projeleri dışında bir çok önemli yapımda da imzası bulunan Kojima, son olarak Metal Gear Solid 5'i düşündüğü dedikoduları ile gündeme gelmişti.
 
     Bugün ise ünlü yapımcının yeni projesini önümüzdeki yıl göstermek istediğine dair bir haber ortaya çıktı. Team ICO'nun en deneyimli ismi Fumito Ueda'nın yazdığı bir Twitter mesajına cevap veren Kojima, Last Guardian'ı kastederek önümüzdeki yıl ICO ekibinden iyi bir düzenleme beklediğini ama kendisinin de yeni oyunu ile ortaya çıkabileceğini belirtmiş.
 
     Hideo'nun yeni oyunu için akla gelen isimler ise her zaman olduğu gibi Zone of Enders ve yeni bir MGS oyunu oluyor. Bakalım önümüzdeki yıl bize ne gibi duyuruları da beraberinde getirecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metal Gear Solid 4 PS3 Kojima Production Hideo Kojima MGS 5
Final Fantasy XIV'ten Yeni Görüntüler Deus Ex, EG Expo'da Yer Alacak

Repercussion

20.9.2010 13:16:14

0
Bence MGS artık devam etmesin çünkü mükemmel bir finalle bitti. Tadını bozmasınlar. Kojima çok yaratıcı bir insan. Eminim MGS dışında başka güzel oyunlar da yapabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 4
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız