Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

KoA: Reckoning'in Çıkış Videosu ve Görseller


     Demosuyla birlikte kafalarımızda bazı soru işaretleri oluştursa da, daha sonrasında yapılan açıklamalar ile yüreğimize su serpen Kingdom of Amalur: Reckoning'in çıkış videosu yayınlandı. Bu çıkış videosu ile birlikte oyun için yeni ekran görüntüleri de yayınlandı.
 
     Oyunun ekran görüntülerinde farklı bölümlerden farklı mekanlara ait görüntülere yer verilmiş. Ayrıca bazı yaratık ve boss savaşlarına da yer verilmiş. Oyunun çıkış videosunda ise hikaye ile açılış yapıldığını görüyoruz. Hikayeye ait önemli noktalardan sonra dövüş anlarına yer verilmiş. Videoda öne çıkan nokta ise büyüler ve son vuruş anları oluyor.
 
     7 Şubat'ta çıkışını yapacak olan Kingdom of Amalur: Reckoning'in çıkış videosu ve yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kingdoms of Amalur: Reckoning EA Games 38 Studios RPG
RE: Operation Raccoon City'den Karakter Videosu I Am Alive'dan 4 Yeni Görsel
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.2.2012 18:59:17

0
Oyun tam olarak bir RPG değil. Oyun God of War, Elder Scrolls ve birazda Mass Effect karışımı olmuş. God of War gibi boss savaşlarında quick time event çıkıyor. Yani ekranda çıkan tuşlara sırasıyla basma. Elder Scrolls gibi harita yapısı var. Konuşmalarda Mass Effect'ki gibi daire şeklinde. Yani hiç İngilizce bilemeyen biri bile oyunu bitirebilir.

Quadhros

2.2.2012 21:52:26

0
Oyunun level tasarımcıları arasında The Elder Scrolls 2 ve 3 te çalışmış kişiler bulunuyordu yanılmıyorsam, o yüzden beklentiler biraz yüksek..

BSC Misafiri

2.2.2012 18:40:12

0
bu oyunu skyrim ile bir tutmayin carpilirsiniz.

CeyCeySaN

2.2.2012 15:07:45

0
MMO-RPG mi olcak bu oyun yoksa The Elder Scrolls V Skyrim gibi RPG mi olacak bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?

Guest-56D7221EF

2.2.2012 14:58:27

0
ekran görüntüleri süper nedense oyun bana iyi olucak gibi geliyor inş bizi şaşırtır.inş oyun zordur rpg oyunlarının zor olmasını severim bn :)))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdoms of Amalur: Reckoning
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız