Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Knights Contract'tan Yeni Video ve Görseller

Gretchen oyunda sadece büyüleriyle değil, güzelliği ile de kendinden söz ettirecek gibi görünüyor

     Heinrich adlı ölümsüz bir savaşçı ile Gretchen adlı bir büyücü. Ortaçağ Avrupa'sında birbirinden korkunç ve zorlu iblislere karşı büyük bir savaşa girişirler. Gretchen'in büyüsü sonrası ona bağlı kalan Heinrich artık hayatta kalmak için onunla işbirliği kapmak zorundadır.
 
     Namco Bandai tarafından geliştirilen Knights Contract, aksiyon türünü sevenlere göre bir oyun olacak. Darksiders, Devil May Cry, Dante's Inferno gibi oyunların sevenlerin ilgi göstereceği yapım 25 Şubat'ta Avrupa'da piyasaya çıkacak. 22 Şubat'ta ise Amerika'da raflardaki yerini alacak.
 
     Oyunla ilgili en ayrıntılı oynanış videosu da sonunda yayınlandı. Bir boss mücadelesinde dev yılanlara karşı savaştığımız video sayesinde oldukça hızlı bir oyunla karşı karşıya olduğumuzu anlıyoruz. Sadece Heinrich'i yönetebileceğimiz, Gretchen'in ise yardımcı karakter rolünde olacağı oyunun yeni videosunu buradan izleyebilirsiniz. İlk ekran görüntüleri ise aşağıda bulunuyor.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Namco Bandai aksiyon macera Knights Contract
Elder Scrolls V: Skyrim Şubatta Game Informer'da Witcher 2'nin "Insane" Modunda 1 Kez Ölebilirsiniz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Knights Contract
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız