Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kirby's Epic Yarn'da Hikayemiz Nasıl Başlayacak?


     Nintendo'nun E3 2010'da sunduğu en büyük kozlardan biri olan, bir çok siteden övgü almayı başaran ve Wii'nin önümüzdeki dönemlerde piyasaya çıkacak olan en önemli yapımlarından birisi olarak gösterilen Kirby's Epic Yarn'da hikayemiz nasıl başlayacak?
 
     Nintendo'nun pembe maskotu Kirby, bildiğiniz gibi oburluğu ile de hatırlayacağımız bir karakter. Kirby's Epic Yarın için Japonya'da yayınlanan yeni tanıtım videosunda Kirby'nin oburluğu ve bu oburluğun başına açtığı derdi görebiliyoruz. En pembe hali ile dolaşmaya çıkan Kirby, gördüğü ilginç bir domatesi hemen mideye indiriyor. Sorgusuz sualsiz mideye indirilen bu domatesin acısı ise hemen sonrasında çıkıyor ve ortaya çıkan bir karakter, Kirby'i oyundaki haline yani iplik haline çeviriyor.
 
     Hikayenin başlangıcını öğrendiğimiz bu tanıtım videosunun ilerleyen dakikalarında ise oyunun önemli anlarından bir çok görüntüye yer verilmiş. Grafik stili ile oldukça başarılı bulunan oyunun bu videosunda ayrıca iki kişilik co-op modundan da görüntüler bulunuyor. Ekim ayında Japonya çıkışını yapacak olan Kirby's Epic Yarn, batıya ise 2011 yılı başlarında gelecek.
   
     Oyunun bu yeni tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Kirby's Epic Yarn Good-Feel Platform Kirby Wii
CoD: Black Ops'tan Yeni MP ve Kill Streak Videosu Fable 3'ten Dört Yeni Görsel

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kirby's Epic Yarn
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız