Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdoms of Amalur: Reckoning'e Steam İndirimi


     Şubat ayında çıkarak EA adına 2012'ye iyi bir başlangıç yaptıran Kingdoms of Amalur: Reckoning'e Steam'de bir kampanya düzenleniyor. Teeth of Naros DLC'si, Reckoning'e indirimi getirdi.
 
     Belirtilenlere göre Kingdoms of Amalur: Reckoning, önümüzdeki 38 saat boyunca %33 indirimle sunulacak. Bu indirimle birlikte oyunun kendisi 40.19 dolarlık fiyata düşerken, DLC'lerinden Legend of Dead Kel 6.69 dolara, Weapons and Armors Bundle da 3.34 dolara düşüyor.
 
     Oyuna yeni görevler ekleyecek olan, indirimin sebebi Teeth of Naros DLC'si ise indirime dahil olmadan 9.99 dolarlık fiyatla sunuluyor. Tüm bu içeriklerin hepsini kapsayan ve 6.62 dolarlık kâr sağlayan komple paket de $53.59'dan kampanya boyunca satışa sunuldu.
 
     Farklı bir RPG deneyimi sunan Kingdoms of Amalur: Reckoning'i satın almak için indirim sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kingdoms of Amalur: Reckoning EA Games 38 Studios RPG
YouTube'dan Yeni Nesil için İş İlanı Insanely Twisted Shadow Planet'in PC Sürümü Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdoms of Amalur: Reckoning
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız