Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdom Hearts III İlk Hafta Güncellemeleri Detaylandırıldı

 
Square Enix, Kingdom Hearts III'ün çıkış yaptığı hafta yayınlanacak güncellemeleri detaylandırdı.
 
29 Ocak

- Versiyon 1.01 güncellemesi (birkaç veri düzeltmesi)
- Hatıra Arşivi (videolar) – Hatıra Arşivi seçeneği oyunun ana menüsüne eklenecek ve herhangi bir zamanda görüntülenebilecek. Hatıra Arşivi Kingdom Hearts serisinin bu noktaya kadarki özeti niteliğindedir.

30 Ocak
 
- Epilog/Kapanış (video) – Oyuncuların Kingdom Hearts dünyasından aldığı keyfi arttıracak video içeriği. Oyuncuların bu videoyu görüntülemek için Kingdom Hearts III'ü tamamlamaları ve oyunun sonunu görmeleri gerekmektedir.
 
31 Ocak

- Gizli (video) – Oyuncuların Kingdom Hearts dünyasından aldığı keyfi arttıracak video içeriği. Oyuncuların bu videoyu görüntülemek için Kingdom Hearts III'ü tamamlamaları, oyunun sonunu görmeleri ve oyun esnasında belirli kriterleri yerine getirmesi gerekmektedir. Kriterler seçilen zorluk seviyesine bağlı olarak değişir.
 
Kingdom Hearts III 25 Ocak 2019'da Japonya'da ve Asya'da; 29 Ocak 2019'da Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Kingdom Hearts 3 Square Enix PS4 Xbox One
Türkiye’nin İlk Espor Merkezi: Nonstop Zula E-Spor Açıldı Holy Potatoes! We’re in Space?! PS4 için 15 Ocak'ta, Switch için 17 Ocak'ta Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Hearts 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız