Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Kinect Tabanlı FIFA Ancak 2013 Yılında Olacak"

FIFA 12, impact engine motoru ile seriye yepyeni bir renk katma çabası içinde
 
    Microsoft'un E3 sunumu en çok Kinect oyunlarına yoğunlaşmış, çoğu hardcore oyunun da artık Kinect destekleyeceğini görmüş ve sevinmiştik. Mass Effect 3, Ghost Recon: Future Soldier ve daha nice hardcore kesme hitap eden oyunun Kinect'i destekleyeceği belirtilirken EA Sports da çıkıp spor oyunlarına artık Kinect desteğini getireceklerini açıklamışlardı. Bu oyunlar arasında firmanın en çok beğenilen yapımı FIFA serisi de yer alıyor. Gerçekten çok merak ediyorum, Kinect tabanlı bir FIFA oyunu nasıl olacak?
 
    EA Sports'tan Andrew Wilson, FIFA ve Kinect kombinasyonu ile ilgili bazı soruları yanıtlamaya çalıştı. İlk olarak Kinect'in FIFA serisi ile uyumlu bir hâle gelmesi için 2013'e kadar beklememiz gerekeceğini belirten Wilson, bu sürede oyuna Kinect desteğini nasıl getireceklerini düşüneceklerini açıkladı.

    “Yılların bize öğrettiği bir şey var ise, eğer bir platforma yeni bir şeyler kurmak istiyorsanız, sadece bulunsun mantığıyla hareket ettiğinizde bu hiç bir işe yaramıyor, esas soru şu olmalı, bunu katarsak platforma ne kadar değer kazandıracak?"

     Microsoft’s E3 konferansında, EA patronu Peter Moore, sahnede FIFA, Madden NFL ve  Tiger Woods PGA Tour oyunlarının Kinect kullanacağını açıklamıştı. FIFA'nın Kinect ile neler yapabileceğini herkes gibi biz de merak ediyoruz doğrusu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 kinect uyumluluğu kinect FIFA 13 EA EA Games EA Sports futbol spor FIFA 12 PC PS3 Xbox 360 PSP 3DS NGP PSP2 Wii DS Microsoft Sony Nintendo Xbox Live PSN
Hitman: Absolution'dan Yeni Oyun İçi Görseller Forza Motorsport 4'ten Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Recharged

10.6.2011 20:20:28

-3
Kinect ile futbol oyunu pek zevk vermez bence.

dirdom

10.6.2011 16:32:42

+2
topa vurmak mesele değil de koşma olayını nasıl halledecekler bakalım?

kurosakibrk

10.6.2011 14:56:11

+2
evde gercek topla vazoları kıran her cocuga alınması gerekir :d

BSC Misafiri

10.6.2011 14:43:55

-4
bence hiç yapmasınlar salonun ortasında mal gibi futbol mu oynıycaz :D

venomtrk

10.6.2011 14:42:12

+2
Doğru söylemiş. Bende Kinect kullanıyorum basit oyunlarda iyi sonuç verse de daha komplike yapımlarda pek işlevsel olmayabilir. Belki penaltılar,free-kickler gibi daha kinectvari (!) zamanlarda devreye sokulabilir. Ayrıca Be a Pro moduna da ekleme yapabilirler. Ama dediğim gibi işlevsellik önemli. Oyuncuya külfet olacaksa eklemenin de bir anlamı yok doğrusu.

kurosakibrk

10.6.2011 14:41:17

-1
çift kale mac tabiri bu olsa gerek :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 12 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
171 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız