Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kinect Oturarak da Kullanılabilecek

 
    Oyun oynamak hareket algılama sistemleri yüzünden yorucu bir hale mi geliyor? Evimizdeki rahat koltuğumuzda oyun oynamak yerine ayakta hareket ederek oyun oynamaktan keyif alıyor ve kalori yakarak bir yandan da spor yapmak hoşunuza gidiyorsa sorun yok fakat oyun tarihi boyunca sadece parmak uçlarımızla kontrol etmenin keyfine varan çoğu oyuncuya bu düşünce ters gelmiyor değil. Microsoft'un devrim yaratacak teknolojisi Kinect'in son zamanlarda sadece ayaktaki oyuncuyu algıladığına yönelik spekülasyonlar yapılmaya başlamıştı. Çok yorulacağını düşünen oyuncular mızmızlanmaya başlayınca konuyla ilgili aydınlatıcı bir açıklama geldi.
 
    Şirket yöneticilerinden birinin yaptığı açıklamaya göre, Kinect, oturan oyuncuyu da algılayabilecek. 
 
    Kinect'in Xbox 360 ve Xbox Live ile tam uyumlu hale getirilmesi için yazılım geliştirmeleri son sürat devam ederken bu tarz ufak ayrıntıların da unutulmadığı görülüyor. ESPN, Zune ve Video Kinect gibi uygulamaların otururken kullanılabileceği belirtilirken sistemin, dans etme, koşma, sakınma veya tekme atma vb. gibi aksiyonları içinde barındıran oyunlar dışında oturarak da oynanabileceği açıklandı. Bu benim gibi üşengeçler için güzel bir haber olsa gerek... 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kinect Project Natal microsoft Xbox 360 xbox live
Electronic Arts 17 Ağustos'ta Gamescom'da StarCraft II Collector's Edition'ın Çıkış Tarihi

Dewilmacry.

8.7.2010 05:34:14

0
Güzel Düşünce olmuş. hep ayakta insan yorulurdu zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kinect
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız