Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Killing Floor 2'ye Yığınla Yeni Ücretsiz İçerik Geldi


      FPS türünün başarılı yapımlarından Killing Floor 2 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yayınlanan bu ücretsiz güncellemeyle oyuna, oyunun %50'si kadar yeni içerik eklendi.
 
      Incinerate ‘N Detonate adlı bu güncelleme oyuna Firebug ve Demolitions olmak üzere toplamda 2 yeni perk,  Evacuation Point ve Catacombs adlı iki yeni harita, Dual 9mm Pistols gibi yeni silahlar, yenilenmiş bir Berserker yetenek ağacı gibi yeni içerikler ekliyor. Bunların yanında artık oyunda yeni harita için ve bir oyuncuyu sunucudan atmak için oylama sistemi başlatıyor. 

       Bahsettiğimiz güncelleme oyunu sadece içerik bakımından değil teknik açıdan da ileri taşıyor. GeForce 770 ve daha üzeri ekran kartları için Nvidia’nın PhysX Flex teknolojisi oyuna ekleniyor. Bu teknoloji oyundaki fizik efektlerini daha gerçekçi bir hale getiriyor.
 
      Killing Floor 2'nin 3 Eylül'den itibaren Pazartesi gününe kadar ücretsiz olarak denilebileceğini belirtelim. Bu tarihler arasında yapım aynı zaman %33 indirimde olacak. Killing Floor 2'nin Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak steamcommunity Killing Floor Killing Floor 2 Tripwire Interactive PC SteamOS PS4
Pokemon Shuffle iOS ve Android Cihazlar için Ücretsiz Olarak Yayınlandı Tom Clancy’s EndWar Online'ın Kapalı Betası Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KortX

2.9.2015 23:25:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: 2K İlk Killing Floor zamanında da oyuna yığınla ücretiz içerik sunmuşlardı zaten o yüzden oyuncu kitlesi çok sağlam ve sadık. İlk oyunda bile oyuncu bulmak hala mümkün ve ikinci oyunda da hiç bir sıkıntı yaşamadım oyuncu bulmak konusunda. Belki ben öyle denk gelmiş olabilirim ama hiç küfür eden, troll oyuncu yok herkes yardımcı oluyor sizin arkanızı kolluyor. Level olarak düşük olduğum için Medic oynayan kişi benim peşimden ayrılmadı sayesinde oynayabildim yüksek seviye bölümü.
Sen şanslı medic'e denk gelmişsin. Kombat medicler oluyor kıl kapıyorum o oyunda .

addidas_85

2.9.2015 10:09:53

0
Madic arkadaşlara oldum olası saygım büyüktür :)

2K

2.9.2015 00:20:10

0
İlk Killing Floor zamanında da oyuna yığınla ücretiz içerik sunmuşlardı zaten o yüzden oyuncu kitlesi çok sağlam ve sadık. İlk oyunda bile oyuncu bulmak hala mümkün ve ikinci oyunda da hiç bir sıkıntı yaşamadım oyuncu bulmak konusunda. Belki ben öyle denk gelmiş olabilirim ama hiç küfür eden, troll oyuncu yok herkes yardımcı oluyor sizin arkanızı kolluyor. Level olarak düşük olduğum için Medic oynayan kişi benim peşimden ayrılmadı sayesinde oynayabildim yüksek seviye bölümü.

harikaerif

2.9.2015 00:01:06

0
Yapımcıları gerçekten tebirk etmek lazım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Killing Floor 2
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız