Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Killer Klowns from Outer Space için Yeni Açıklamalar Yapıldı

 
 
IllFonic ekibi üçe karşı yedi çevrimiçi çok oyunculu Killer Klowns from Outer Space The Game'in yayıncılık görevini orijinal yayıncı Good Shepherd Entertainment'tan devralacağını duyurdu. IllFonic ayrıca oyunu beraber geliştireceğini açıkladı.
 
Oyunun bu yıl içerisinde çıkış yapması bekleniyor 
 
 
 
Killer Klowns from Outer Space: The Game için açıklamalar bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda oyunun PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için satışa sunulacağı belirtiliyor. Ancak daha önce duyurulan PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerinden bahsedilmiyor. Gematsu (haber kaynağı) oyunun PS4 ve Xbox One'da piyasaya sürülüp sürülmeyeceğini öğrenmek için IllFonic'e ulaştı fakat henüz bir yanıt alamadı.
 
Diğer taraftan IllFonic CEO'su ve kurucu ortağı Charles Brungardt bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları aktarıyor: "Good Shepherd Entertainment ve Teravision Games ile bu proje hakkında ilk kez konuşmaya başladığımızda çok heyecanlandık. Daha sonra Teravision ekibiyle yakın temaslara girdik ve bunu başaracağımızı ikimizde biliyorduk. Good Shepherd'daki herkes bu projenin devir sürecini sorunsuz bir şekilde halletti. Çünkü böyle bir şeyi gerçekleştirmek için perde arkasında pek çok iş bulunuyor." 
 
Öte yandan Teravision Games CEO'su ve kurucu ortağı Enrique Fuentes'te çeşitli açıklamalarda bulundu: "Killer Klowns from Outer Space için IllFonic ile ortaklık yapmaktan gerçekten heyecan duyuyoruz. IllFonic ekibi çok oyunculu proje içerisinde sektördeki herkesten daha fazla deneyime sahip. Teravision Games ve IllFonic'in ortak tutkusu, oyunu bir sonraki seviyeye taşımamıza olanak tanıyacak."
 
Killer Klowns from Outer Space bizlere nasıl bir deneyim sunuyor? 
 
 
 
Killer Klowns from Outer Space, 80'lerin kült klasik filmini temel alan bir oyun olarak karşımıza çıkmayı hedefliyor. Oyunda kendi uzaylı istilanızı planlıyor, ikonik Killer Klowns karakterleri olarak insanları kesip biçmeye çalışıyor ya da dünya dışı bir tehditle savaşmak için hayatta kalanlardan oluşan bir ekip topluyorsunuz. Proje, çok oyunculu korku deneyimine yeni bir bakış açısı getirmeye çalışıyor.
 
Fragmana göz atmak isterseniz
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Killer Klowns from Outer Space
Cyberpunk Temalı Ghostrunner 2'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu Assassin's Creed Mirage Oyununda Ezan Sesi Yer Alacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız