Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kepez’de E-SPORFEST Heyecanı

 
 
     Antalya’nın ilk E-Spor Festivali, gençlerin ilgi odağı oldu. Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde 19 Mart Cumartesi günü kapılarını açan E-Spor Festivali, heyecanla sürüyor.
 
     Kepez Belediyesi’nin himayesinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve ÜniAk Antalya işbirliğiyle düzenlenen Antalya E-SPORFEST’te, ziyaretçilere Playstation, VR, Mobile Game, Oyun Bilgisayarı, simülasyon alanları gibi çeşitli oyun deneyimleri ücretsiz sunuluyor. Antalya E-SPORFEST, özellikle üniversiteli ve liseli gençlerin yoğun ilgisini gördü.
 
     Gençler, bireysel ya da takım olarak düzenlenen oyun turnuvalarına ücretsiz olarak katılma imkanı buldu. Antalya’nın ilk E-Spor Festivali, 19-20 Mart tarihlerinde gençleri çok sevdikleri birçok oyunla buluşturdu. Kepez Belediyesi, sosyal yaşamlarını daha etkin bir şekilde sürdürebilmeleri için önümüzdeki haftalarda da Off-Road, Bisiklet Turnuvası ve Antalya BİLİMFEST etkinlikleriyle de gençleri buluşturacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
2,2 Milyon TL ödül havuzlu 2022 PMPL Türkiye Bahar Sezonu Başladı YU-GI-OH! Master Duel'in Yeni Sınırlı Süreli Etkinliği Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız