Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ken Levine'den Bioshock Vita Açıklaması

Levine ve ekibinin Vita çalışmasını görmek için Bioshock: ınfinite'in çıkışını bekleyeceğiz.

     Şu sıralar Bioshock: Infinite üzerinde çalışan ve yayınladıkları her yeni oynanış videosu ile bizi biraz daha şaşırtmayı başaran Ken Levine, IGN ile yaptığı bir söyleşide önemli bir açıklama yapmış. 
 
     Yeni duyurularının insanları şaşırtacağını söyleyen Ken Levine, bu konuda ilginç açıklamalara imza atmış. "Sanırım Bioshock: Infinite'i çıkardığımızda insanlar hemen 'Hey, şimdi ne yapıyorsunuz?' diyecekler. Bende hemen 'Bioshock 1'i Vita için yapıyoruz' diyebilirim. Fakat bu çok kolay olur ve söylediğim gibi biz insanları şaşırtmak istiyoruz." açıklamaları ile kolay bir yola başvurmayacaklarını dile getirmiş.
 
     Bu durumun kendileri için de garip ve riskli bir deney olabileceğini (Bioshock 1'i Vita'ya uyarlamaktan bahsediyor) belirten Levine, insanların neden böyle bir riske girdiklerini anlamadığını da belirtmiş. Ken Levine son olarak ise PS Vita için yapacakları oyunun spin-off olabileceğini (boşlukları dolduran yan oyun diyebiliriz) ve PS Vita için özel olarak baştan yapılacağını belirtmiş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
South Park'ın İkinci Oyunu Geliyor 2K Temkinli Olmak İstiyor

In Isaac We Trust

13.7.2011 19:26:50

0
sağlam bir spin off olursa gerçekten alınma değeri artar o oyunun çünkü esas oyunu devasa tv'lerde güzel konsol veya sağlam pc'ler ile oynamak gerek hani hikayeyi detayları iyi yakalamak için. ps vita'ya çıkan sürüm çok iyi olacaktır buna eminim ama konsollara çıkan sürümden biraz farklı olursa hani bizim ana karakterimiz gelmeden önce görevi vs diğer şeyleri nasıl aldı neler biliyor nasıl bu kadar iyi bir silah kullanıcısı bu tarz şeyleri açıklayan bir spin-off olursa bomba olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız