Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ken Levine Yeni Projesine Başladı


 
     Bioshock gibi muazzam bir oyunu oyunseverlerin karşısına getiren ekipten biri olan, yani Bioshock'un yaratıcılarından Ken Levin'in yeni projesi hakkında detaylar gelmeye devam ediyor.
 
     2K Boston'un isim değiştirip tekrar Irrational games adını almasından sonra gözler firmanın en önemli isimlerinden biri olan Ken Levine'e çevrilmişti. The Los Angeles Times'in haberine göre Ken Levine yeni oyununun çalışmalarına başladı. Ayrıca bu yeni oyun için açıklanan en önemli bilgi ise yeni bir orjinal başlık olduğu ifadesi oldu. yani yapılan oyun devam oyunu veya aynı dünyada geçen bir oyun değil tamamı ile yepyeni bir yapım olarak karşımıza çıkacak.
 
     Ken Levine daha önce Irrational games'in tekrar kurulmasında yaptığı açıklama ile yeni projelerinin bir sonraki yıla yetişebileceğini belirtmişti. Bir çok duyuruya gebe olan E3 fuarında, Irrational games'ten de bir duyuru ile karşılaşabiliriz. Heyecanlanmamızın en büyük sebebi ise Levin'in daha önce Thief: The Dark Project, System Shock 2, Tribes: Vengeance, Freedom Force, Freedom Force vs. the Third Reich, SWAT 4 ve BioShock gibi önemli yapımlarda imzasının bulunması oluyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ken Levine Irrational games PS3 Xbox 360 PC
Sony'den PSP'ye 15 Oyun Geliyor The Witcher 2'den Mükemmel Görseller

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız