Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Katanayla İnsan Kesmenin Nasıl Olduğunu Biliyoruz

Bu açıklamalardan sonra hayashi'nin üç, beş kişiyi doğradığını düşünmeye başladım :)

     Ryu Hayabusa elinde kılıcı, gözünde öfkesi ile gene düşmanlarını kılıçtan geçirmeye hazırlanıyor. Ninja Gaiden 3'ün yapım ekibi ise bu kılıçtan geçirme anları için oldukça iddialı.
 
      En iyi ninja temalı oyunlardan biri olan Ninja Gaiden'in yeni oyunu için yapım ekibi hummalı bir çalışma içerisinde. Kotaku ile bir söyleşi yapan stüdyo başkanı Yosuke Hayashi; "Biz japon yapımcılarız, Katana ile insan kesmenin nasıl olduğunu biliyoruz" cümleleri ile oyundaki kesme, biçme anlarına nasıl önem verdiklerini dile getirmiş.
 
     "Kasların sıkışıp, kemiklerin çıtırdadığını hissedersiniz. Bunun nasıl olduğunu biliyoruz." diyen Hayashi, "Japon bir karanlık kahramanı düşünmeye başladığımızda, onun bir ölüm makinesinden çok insani yönlerini ortaya çıkarmak istedik" sözleriyle de hikayenin nasıl Ryu'nun bu yönüne kayacağını açıklamış.
 
      Ninja Gaiden 3'ün PS3 ve Xbox 360 için 2012 yılında çıkacağını ve Wii U için geliştirilen bir Ninja Gaiden oyunu olduğunu da hatırlatalım. Oyunun yeni ekran görüntülerine ise aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa PS3 Xbox 360 Wii U
EA Oyunları Steam'den Kalkmaya Başlıyor Child of Eden Beğeni Topluyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

.TimeLord.

5.7.2011 15:36:09

0
Bütün oyunlarda motion capture teknolojisi kullanılıyor farklı biçimlerde...

BSC Misafiri

16.6.2011 02:38:36

0
Umarım bu oyunu motion capture ile yapmıyorlardır...

TangoEchoKilo

16.6.2011 01:09:14

+1
Bu tür oyunları oynayanlara saygım var ayrı mesele.yanlız egolo zıgolo manyak ( acayıp bır tanım oldu ) bır dunyada nalet kacık devasa robotlar,teknolojık donanımlı askerler ve japonların bu kılıc sevdası,asker full techızat botundan yelegıne kadar ve elınde tırnak cakısı gıbı bıçak olmadı şimdi.

CaLaquendi

16.6.2011 00:19:52

+1
quote:

Orijinalden alıntı: =ROAcH= gelde manyak düşüncelere kapılma nerden biliyo bu herif katana ile adam kesmeyi ABOVVVV düşüncelerime hakim olamıyom kesin hayashi bi kaç kişi doğramıştır
CoolMnaiaC: Açıklamaya bakarmısın "Biz japon yapımcılarız, Katana ile insan kesmenin nasıl olduğunu biliyoruz.Kasların sıkışıp, kemiklerin çıtırdadığını hissedersiniz. " devamında metalin soğuk parlaklığı damarlarınıza ulaşatığı kanınızın donduğunu akabinde bilinçiniz kaybedip yere düşdüğünüzda gözünüzde anlamısız 1 bakışla vucudunuzdan oluk oluk akanı kanı izlersiniz Ryu aslında çok dost canlısı ''onun bir ölüm makinesinden çok insani yönlerini ortaya çıkarmak istedik" Hangimiz daha manyak çözemedim Kotaku..:D Koptum yorumlara :D

BlackBeasT

15.6.2011 15:48:33

+7
Açıklamaya bakarmısın "Biz japon yapımcılarız, Katana ile insan kesmenin nasıl olduğunu biliyoruz.Kasların sıkışıp, kemiklerin çıtırdadığını hissedersiniz. " devamında metalin soğuk parlaklığı damarlarınıza ulaşdığında kanınızın donduğunu akabinde bilincinizi kaybedip yere düşdüğünüzde gözünüzde anlamsız 1 bakışla vucudunuzdan oluk oluk akan kanı izlersiniz Ryu aslında çok dost canlısı ''onun bir ölüm makinesinden çok insani yönlerini ortaya çıkarmak istedik" Hangimiz daha manyak çözemedim Kotaku..:D

S!rJohN

15.6.2011 15:11:34

0
Ninja Gaiden 3 PS3 ve Xbox360 taki gibi Wii U da da aynı olacaktır büyük ihtimal...

The_Rahip

15.6.2011 12:32:34

+2
NG 3 yine bütün vahşetiyle geliyor. Bu oyunu yapanların sağlık durumları cidden iyi değil :)))

BSC Misafiri

15.6.2011 11:55:11

+2
ninja oyunlarını sevmezdim bu oyun bana ninja olmayı sevdirdi ilk iki oyununu btirdim bu 3. oyununu da merakla beklemekteyim :)

=ROAcH=

15.6.2011 11:53:05

+3
gelde manyak düşüncelere kapılma nerden biliyo bu herif katana ile adam kesmeyi ABOVVVV düşüncelerime hakim olamıyom kesin hayashi bi kaç kişi doğramıştır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ninja Gaiden 3
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız