Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kane & Lynch'in Çizgi Roman Kapağı


     Yeni nesilin en psikopat ikilisi Kane & Lynch'in aynı isimle çıkacak olan çizgi romanının üçüncü bölüm kapak tasarımı belli oldu.
 
     İlk oyunu ile büyük eleştiriler almasına karşın iyi bir satış başarısı yakalayan Kane & Lynch, ikinci maceraları Dog Days ile de 20 Ağustos'ta oyunseverler ile buluşacak. Oyunun demosunun geçtiğimiz günlerde yayınlandığını da hatırlatalım.
 
     Gelelim aynı ismi taşıyan çizgi romana. henüz üç sayısı belli olan çizgi roman serisinin ilki ile ağustos ayında karşılaşacağız. İkinci sayı Eylül, üçüncü sayı ise Ekim ayında çıkışını yapacak. DC Comic etiketi ile çıkacak olan serinin üçüncü bölüm kapak tasarımı da belli olmuş. Kapak tasarımını ise 30 Days of Night ile bilinen Ben Templesmith yapmış.
 
     İlk iki kapak tasarımına ve serinin resmi sitesine buradan, üçüncü bölümün kapak tasarımına ise aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eidos PS3 PC Xbox 360 IO İnteractive Action Kane & Lynch 2: Dog Days
Sorcery'den Yeni Görüntüler Yeni Quantum Theory Görüntüleri

BSC Misafiri

30.7.2010 11:01:28

0
Süper olmuş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kane & Lynch 2 : Dog Days
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız