Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kane... Lynch... Bu Siz Misiniz !?

Oyun çıktığı yıl inceleme yapan Gamespot yazarının oyuna "kötü" demesi sonrası, siteden kovulmasına sebep olan yapım.
    Her ne kadar hayal kırıklığına uğratsada, Hitman'e hayat veren ekip tarafından geliştirilen ve ölüme mahkum edilmiş 2 ruh hastasının macerasını konu alan Kane & Lynch : Dead Men bazı oyuncular tarafından beğenilmiştide.
 
    Başarılı oyun konseptine rağmen; kötü kontroller ve başarısız grafikler muhtemelen bu hayal kırıklığının en büyük sebebiydi. 2007 yılında Eidos tarafından tescillenen "Kane & Lynch 2 : Dog Days" ismi sonrasında devam oyunun geleceği her zaman için bir söylenti olarak kalmıştı.
 
    Alman MTV'ye bağlı gameone.de sitesi tarafından yayınlanan bir teaser "acaba onlar mı ?" dedirtti. Teaser; bir Çin lokantasının güvenlik kamerasından siyah beyaz çekilmiş görüntülerden oluşuyor. Kurşun yaraları sebebi ile yerde sürünerek kaçmaya çalışan ancak bir köpeğin saldırısına uğrayan karaktere dikkatli bakıldığında Lynch demek mümkün. Diğer tarafdan köpeği elindeki nesne ile bi güzel benzetip arkadaşını kurtaran ise Kane olabilme ihtimalide bir hayli yüksek... Ve karakterlerimiz anadan üryan.
 
 
Merak edenler için video
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak kane & lynch dog days 2
Gran Turismo 5'in Yapımı Ne Kadara Mal Oldu ? Starcraft 2'nin Çıkış Tarihinde Değişiklik Yok

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kane & Lynch 2 : Dog Days
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız