Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kamiwaza: Way of the Thief, 14 Ekim'de Avrupa'da Çıkış Yapacak

 
 
Yayıncı NIS America ve geliştirici Acquire, gizlilik temalı aksiyon oyunu Kamiwaza: Way of the Thief'in 11 Ekim'de Kuzey Amerika'da ve 14 Ekim'de Avrupa'da PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Daha önce açıklandığı gibi Acquire ekibi oyunu 13 Ekim'de Japonya'da piyasaya sürecek.
 
Kamiwaza: Way of the Thief, orijinal olarak 31 Ağustos 2006'da Japonya'da PlayStation 2 için piyasaya sürülen bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Bu yeni sürüm batıya çıkış yapacak ve Kamiwaza'nın yeniden düzenlenmiş bir versiyonu olacak.

Mikado sokaklarında sadece güçlüler hayatta kalır. Bir adam için yanlış giden bir soygun, hayatını sonsuza dek değiştirdi.  

Japonya'nın Edo döneminde geçen Kamiwaza'da oyuncular zenginden çalıp fakire vermeyi amaçlayan amatör hırsız Ebizo rolüne bürünüyor. Ancak ilk görevi sırasında o ve akıl hocası Ainosuke, kendi adamlarının masum sivilleri öldürmesine tanık oluyor. Korkunç bir şekilde işlenen bu cinayetler karşısında hayal kırıklığına uğrayan Ainosuke, Ebizo'ya kaçmasını söylüyor.
 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera Kamiwaza: Way of the Thief
Birinci Şahıs Aksiyon Oyunu Scathe, 31 Ağustos'ta PC'ye Geliyor ASUS ROG, Cetra True Wireless Kulaklıklarını Piyasaya Sundu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız