Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Just Cause 3'ün Son DLC'si için Çıkış Tarihi Verildi

 
   Square Enix ve Avalanche Studios bugün yaptığı duyuru ile birlikte Just Cause 3'ün son DLC'si Bavarium Sea Heist'in çıkış tarihini bir video eşliğinde paylaştı. Bavarium Sea Heist, 11 Ağustos tarihinde season pass üyelerine sunulacakken tüm herkes DLC'ye 18 Ağustos tarihinde ulaşabilecek.
 
  $5.99 fiyatı bulunan DLC için resmi ağızdan verilen bilgiler şu şekilde.
 
   Just Cause 3: Bavarium Sea Heist, Hava, Kara & Deniz Genişletmesi kartının üçüncü DLC paketi. Annika, Sheldon, Looch ve yeni müthiş roket teknenin de yardımıyla Batı Medici'nin tehlikeli denizlerinde seyret, Eden Corporation'ın geliştirdiği tahrip gücü en yüksek silaha ev sahipliği yapan gizemli araştırma tesisi Stingray'e sız.
 
   Bu içerik paketinde keşfedilecek yepyeni bir lokasyon, görevler, tehdit türleri, ağır silahlı roket teknesi ve müthiş 'Eden Spark' yıldırım silahı bulunuyor.

Özellikleri

- Medici kara sularında bulunan, Eden Araştırma tesisine ve gizemli 'Stingray' üssüne ev sahipliği yapan Scolio'yu kurtar.
- Müthiş roket teknesi “Loochador”la seyret, aynı anda birden fazla hedefe kilitlenebilen roketatarları ve minigunları kullanarak korkunç Black Hand Filosunu yok et.
- Stingray üssüne sız, Müthiş “Eden Spark” yıldırım silahını çal, yepyeni hikaye ve görevlerde düşmanlarına ölüm saç.
- 'Boat Invader' görevinde kazanacağın modlarla Eden Spark silahını daha da geliştir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Just Cause Just Cause 3 Avalanche Studios Square Enix Action
BSC'nin No Man's Sky Macerası Başladı Gamescom 2016'da Sony Cephesinde Göreceğimiz Oyunlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

_GRKM_

11.8.2016 15:26:07

0
DLC felan bıraksınlar da oyunu düzeltsinler..GTA 5 sorunsuz yüksek ayarda oynuyorum..JC3 orta ayarda ani FPS düşüşleriyle oynuyorum..

BSC Misafiri

11.8.2016 09:22:56

0
Valla ps4'ten sonra hiç oynayasım yok,Bu oyunu aldığım ilk gün oyunun yavaşlamalarının çok olduğunu görünce hemen sattım,çünkü eziyet haline geliyordu hiç bir zevki kalmıyordu. Ama PC de kesin oynayın, zevkle zaman geçirilicek nadir oyunlardan..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Cause 3
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız