Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Just Cause 3 Multiplayer Modu İndirmeye Sunuldu

 
   Alman geliştirici Nanos, ücretsiz Just Cause 3 multiplayer modunu indirmeye sundu. Avalanche Studios'un normalde tek kişilik oyuncu moduna sahip yapımı artık resmi olmasa da bir multiplayer moduna sahip.
 
   Nanos'un bu modu ile oyuncular yarış, deathmatch, skydiving, roleplaying ve serbest dolaşma gibi çoklu oyuncu seçeneklerine sahip ve bunların yanı sıra oyuncular kendi modlarını da oluşturabilir. 
 
   Multiplayer modunu buradan indirebilirsiniz ve mod ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.
 
   Belirtmekte fayda var, Nanos topluluk yöneticisi mod ile ilgili sorun yaşayanlar adına şu açıklamayı yaptı. "Umarız çoğunuz şu ana kadar JC3: MP'den keyif alıyorsunuzdur. Bazı kişilerde modun çalışmadığını fark ettik - şu anda bu sorunları araştırıyoruz ve kısa sürede bir kullanıcı güncellemesi sunmayı umuyoruz. Lütfen sabırlı olun. ;)" 
 
    Bol aksiyonlu açık dünya oyunu Just Cause 3, 1 Aralık 2015 tarihinde çıkış yapmıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Just Cause Just Cause 3 Avalanche Studios Square Enix Action
Ghost Recon Wildlands için Live-Action Fragman Paylaşıldı Flying Wild Hog: PS4 Pro'nun GPU'su Bir Canavar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zarbo257

8.1.2017 08:01:54

0
Avalanche Studios kadar aptal bi şirket görmedim bu adamlar resmen oyun dünyasının en salak şirketi.Mükemmel bi harita yapıyorsun ama multi koymuyorsun.Single desen o da yok saçma sapan görevler halbuki grafikler ve çevre o kadar iyi ki bi tık daha uğraşsalar efsane olabilecek oyunlar misal Mad Max de öyleydi biraz uğraşsalarmış efsane bi RPG oyunu olabilirmiş onun yerine birbirinin aynısı görevlerin olduğu saçma sapan oyunlar yapmayı tercih ediyorlar salak bunlar yemin ediyorum.

Sean john

7.1.2017 03:01:06

0
Oyunu yeni aldım indirimde bi indiriyim dedim 70 gb mi neydi , gtayı zaten 3 günde indirmiştim pcyi açık bırakıp. Belki mayısa o zaman 2-8 fln diyorlar .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Cause 3
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız