Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Just Cause 2'de LOST İzleri...


 
    Dün çıkan Just Cause 2'yi oynamaya başlayan oyuncular hemen oyunla ilgili başlarına gelen ilginç ve tuhaf şeyleri forumlara, bloglara veya sosyal ağ sitelerine paylaşmaya başladılar bile...
 
    Oyucuların verdiği bilgilere göre oyunda paraşütle ulaşılan bir ada mevcut ve bu adanın şu anda son sezonu devam eden popüler TV dizisi Lost'daki adadan izler taşıdığı belirtiliyor.
 
    Adada aynı Lost'da olduğu gibi kaza geçirmiş bir uçak olduğu ve Lost'un ilk sezonunda büyük merak uyandıran dizinin oyuncularından Desmond Hume'un yıllarca bir tuşa basmak zorunda bırakıldığı "ambar kapağının" da bulunduğu belirtiliyor.
 
    Hatta bazı oyuncular adada dolaşırken Lost'un en gizemli olaylarından biri olan "Kara duman" ın sesini duyduklarını öne sürüyorlar.
 
    Aranızda oyunu oynayanlar varsa adanın bulunduğu yer aşağıdaki haritada gösteriliyor.
 
 
    Bunlar doğruysa ki epey bir kanıt şu anda çoktan sunuluyor, sanıyorum Just Cause 2'yi oynamak için bir neden daha oluştu. Oyunda bulunan ünlü "ambar kapağı" video'sunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Bu arada Square oyunun son trailer'ını da yayınladı, trailer'a buradan ulaşabilirsiniz.

 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action pc xbox ps3 edios Just Cause 2 LOST
Ubisoft: "PoP Oyuncularını GoW'a Kaybettik" Tournament of Legends Yeni Videosu ve Ertelenmesi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Xanax70

20.5.2016 09:01:12

0
Just Cause 3 çıktı hocam

BSC Misafiri

18.5.2016 01:08:06

0
fake değil filmmi gibi çokkkkkkkkkk güzelllllllll :D :D :D

BSC Misafiri

9.7.2014 19:46:37

0
Arkadaşlar şok oldum gerçekten var search yazısı adının kumsal tarafında gezinin görürsünüz bende inanmamıştım ama gördüğümde şok oldum mod zannettim ama mod değil oyunu açtığımda sabağ tı o adaya giderken birden akşam oldu ve şimşek çakmaya başladı sonra fener gibi şeye şimek geldi ve benim uçağıma nişan aldı ve bom aşğıya çakıldım arkadaşlar oyuna vazla gücüm yetmedi korkudan oyunu kapattım... iyi dolaşın iyi bakın görürsünüz ve yere çakılmış bir uçak da var

BSC Misafiri

16.10.2013 19:45:09

0
Ben Araştırdım baktım bi vidio izledim area 51 varmış bi adada o adayı buldum ve vidioda gördüm gibi ufo vardı ama hemen kaybuluyo kapağıda buldum ben çok süper olmuş vidiolarını izleyin bulun bi görevde Lost İsland yanı Lost adasını gidiyoruz cargo felan piliot daha çoooooooooook gizemli şeyler var arkadaşlar buna bakım etkilenmeyin hemen vidioları izleyin bakın ama ben bi adaya giderken sabahdan aniden gece oldu oda bi gizem terroristler o adada bişi gizliyolar ama ben bulamadım çünkü öldüm :( her neyse araştırın arkadaşlar bulursunuz benim gibi ama çok kolayda zanetmeyin

BSC Misafiri

7.4.2013 09:26:40

0
iyide ben o adaya 100 kere baktım özellikle kum lu olan yere ne search yazısı var nede uçak bunlar fake MOD !!

Phermat0n

31.3.2010 14:38:47

0
kapağın koordinatlarını söylüorum X:1809 Y:4303

In Isaac We Trust

25.3.2010 02:33:53

0
oha alırım ben bu oyunu yalnız bu sebeple..harika ötesi olmuş burası çok beğendim vallahi :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Cause 2
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız