Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jurassic Park 3'ün çekimleri Temmuz'da Başlayabilir

 
Bilm kurgu türünün önemli serilerinden biri olan Jurassic Park'ın yeni filminin oyuncularından Sam Neill film hakkında konuştu.
 
Sam Neill, koronavirüs salgını sebebiyle çekimlerine başlanamayan filmin çekimlerinin Temmuz'da başlayacağını düşünüyor. Dünyanın yavaş yavaş normalleşmesi ve diğer filmlerin de yavaş yavaş yapıma dönmesi ile birlikte, Jurassic Park 3'ün çekimlerine de Temmuz ayında başlanabileceği düşünülebilir. Ancak yine de kesin değil, setler kullanılabilir olarak bekliyor olsa da ekipteki insanların, özellikle yönetmenin kararı etkili olacaktır.
 
11 Haziran 2021'de vizyona girmesi beklenen filmin yönetmenliğini Colin Trevorrow yapacak. Film yeni seriyi sonlandırmaktan ziyade başka bir serinin başlangıcını yapacak. Filmin tam adı: Jurassic Park Dominion.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri Jurassic Park Dominion Jurassic Park 3 yeni film vizyon tarihi ne zaman
Steve Carell'ın Yeni Dizisi Space Force Yayınlandı Koronavirüs Yüzünden Dungeon & Dragons Filminin Senaryosu Değişebilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız