Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Joygame'den Yeni Bir MMO FPS: Son Silah


     Türkiye’nin oyun ve eğlence platformu Joygame, 2012 yazına damga vuracak ilk oyununu açıkladı: S2 – Son Silah. Online FPS türündeki oyunda, yeni nesil grafikler, modifiye edilebilir silahlar, oyundan alınan keyfi 2 katına çıkaracak sesler, turnuva sistemleri ve daha bir çok özellik oyunculara sunuluyor.

     Yakın gelecekte, şirketlerin paranın kontrolünü ele geçirmesiyle zenginler çok zengin, fakirler ise çok fakir olur ve şehirler karışır, kurallar ve kanunlar yıkılır.

     Çete ve polislerin birbirleriyle olan mücadelesinin konu alındığı S2 – Son Silah’da arka sokaklarda kural tanımayan çeteler, şehrin kurallarını kendilerine göre değiştiriyorlar ve polis ekipleri de bu kötü gidişe bir dur demek için çabalıyorlar. S2 – Son Silah’ın arka sokakları, kirli işleri vurgulayan birçok manifestosu yayınlanmaya başladı bile: “S2 – Son Silah ile bu yaz çok sert başlayacak”, “Her şehrin kuralları vardır dostum!”, “Bu yaz sokakların kanunu S2'den sorulur, Babaanne oyunları ancak yerinde oturur!”, “Bu yaz çok sert geçecek. Bu yaz herkes susacak; SON SİLAH konuşacak!“ gibi sloglanlar oyuncuların ilgisini çekmeye başladı.

     Bu yaz S2 ile yepyeni ve macera dolu bir aksiyon oyun severleri bekliyor. Eski, birbirine benzeyen Online FPS oyunlarının arasından yeni nesil grafik sistemi ve taktiksel haritaları ile sıyrılan ve ücretsiz olan S2 – Son Silah Joygame farkıyla %100 Türkçe olarak yayınlanacak. Ayrıca Joygame, S2 – Son Silah için kurduğu ekibi de Facebook sayfasından açıkladı ve popüler FPS oyunlarının en iyi oyuncularının S2 ekibinde yer alacağını duyurdular.

     Bunların yanında haritalar ve oyun modları da yeniliklerle dikkat çekecek. Oyunda Türkiye'den bir bölge de savaş haritası olarak eklenecek ve bu haritaların yanına zamanla yeni haritalar da eklenecek. Ayrıca oyun içerisindeki eşyalarla kendi karakterinizi keyfinize göre şekillendirebilmeniz mümkün olacak. Oyunun çıkış tarihi ve diğer bilgiler yakında gün yüzüne çıkmaya devam edecektir.
 
     Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
S2: Son Silah MMO-FPS Joy Game PC
Prototype 2'nin İkinci DLC'si Şu Tarihte Geliyor Rhythm Heaven Fever, Avrupa Çıkış Tarihi Netleşti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

hakanh45

8.12.2012 14:40:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Abi ağzı olan konuşuyor bu memlekette. Adamlar video yapıyor yok efendim 1 dakkalık videoyu 3 dakkada seyrediyormuşta, yok joygame kötüymüşte. Birader bundan 4 sene evvel Türkçe oyun yoktu bir IKV vardı. Çok mu beğeniyordunuz böyle oyun oynamayı yabancı dilde? Tabi rahat rahat küfür ediyordunuz anlamıyorlar diye, küfür ederek eğleniyordunuz, şimdi küfür ettikçe atılıyorsunuz. Ondan sonra da çocukların parasını sömürüyorlar. Almayın kardeşim, zorla mı? Düşünemiyor musunuz? Bir şeyi de beğenin, destekleyin. Yok, oturduğunuz yerde ağlayın durun siz.
tamam atarlı ergen kardeşim tamam sen kızma yeter oyunuda indiririz oynarız biz tamam sen kızma

BSC Misafiri

5.5.2012 23:24:17

0
Abi ağzı olan konuşuyor bu memlekette. Adamlar video yapıyor yok efendim 1 dakkalık videoyu 3 dakkada seyrediyormuşta, yok joygame kötüymüşte. Birader bundan 4 sene evvel Türkçe oyun yoktu bir IKV vardı. Çok mu beğeniyordunuz böyle oyun oynamayı yabancı dilde? Tabi rahat rahat küfür ediyordunuz anlamıyorlar diye, küfür ederek eğleniyordunuz, şimdi küfür ettikçe atılıyorsunuz. Ondan sonra da çocukların parasını sömürüyorlar. Almayın kardeşim, zorla mı? Düşünemiyor musunuz? Bir şeyi de beğenin, destekleyin. Yok, oturduğunuz yerde ağlayın durun siz.

BSC Misafiri

5.5.2012 22:59:43

0
Adamlar mis gibi iş ve reklam yapıyor. Yapıyor ki bugün hayvan gibi büyük bir şirket oldular. Adamların hedef kitle seçimi o kadar mantıklı ki! Türkiye'de oyun sektörüne butik sayılabilecek bizlerden başlarsan hiç bir şey kazanamazsın ve öyle orta vadeli bir firma olursun. Genele yayılırsan başarırsın. Ve adamlar fazlasından da fazla başardı :D heleki Wolfteam ile. Bu oyunda kesin tutar, belki beğenmeyenler olur burada ama genel beğeniyorsa sorun yok. Serdar ortaç mesela çevremde herkes sevmem diyor ama genele bakarsan adam deli gibi ünlü ve kazanıyor. Oly ve sonuç ilişkisi budur. Haydi sevgiyle kalın. Buradan eleştireceğinize insanları gidinde biraz iş yapın sizler de birşeyler çıkarında biz de sizi alkışlayak brolar...

BSC Misafiri

24.4.2012 13:21:12

0
Yabancı server adresini verebilirmisiniz_?

Walter Hartwell White

23.4.2012 21:09:12

+2
Mahallede çocuklara bakıyorum Wolfteam için birbirlerini dövüyorlar.

BSC Misafiri

23.4.2012 17:32:30

+1
point blank oyununu biraz iyileştirip süsleyip önümüze verecekler gibi görünüyo :)

İyi İsim

23.4.2012 15:55:43

0
Bu sitede video izlemek harbiden işkence oldu artık yeter.

MakaveLiVII

23.4.2012 14:39:43

0
gene 1dakkalık videoyu 3dakka izledim saol akk

encuni

23.4.2012 14:05:47

0
Yine para verenin ölümsüz olucağı bileğin değil paranın konuşacağı bir oyun geliyor Adminim birde C9 Diye online bir oyun var devil may cry online gibi :) istiyorsanız bir bakın

Mactavish-

23.4.2012 13:12:21

0
İlkokullu çocukların dolduğu ve beraberinde hilenin dolu olduğu oyun türlerinden biri işte. Amaç sadece para sömürmek para vermeden zevk alamazsın oyundan hesapta F2P Buna okadar para bayılana kadar Mis Gibi COD var BF var.

Artizt

23.4.2012 12:50:39

+1
Joygame ilkokulluları sömüren bir ŞİRKETten başka bir şey değil. Wolfteam,ZombiRock(Brawl Busters kopyası) oyunlarda çocukların parasını sömüren bir iğrenç şirket.

Nathan - Drake

23.4.2012 12:49:12

0
beyler oyunun yabancı serverını buldum ısteyen olursa dh den pm ;)

artenis

23.4.2012 12:43:46

0
BUGUN HEPIMIZIN BAYRAMI OYUN HABER SITESI DIYE AYRILAMAZ -- Bır bayrak yerıne rast gelırdı----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Amrothrim

23.4.2012 12:29:51

+5
Ya bunlar reklam yapmayı bilmiyor ya da cidden bana çok kötü geliyor. Yine minik minik bebeleri çekicekler oyunlara sırf rekabet için baba parası yiyecekler.

reaga

23.4.2012 12:24:42

+5
Joygame oyun yapmasın ufak çocuklarıda babasının kredi kartıyla uğraştırmasın
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
S2: Son Silah
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız