Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

John Wick'in Yazarından Splinter Cell Animasyonu Geliyor

 
Son dönemde artışta olan oyunlardan uyarlama dizi ve filmlere bir yenisi daha ekleniyor. Bu sefer hayranların uzun zamandır yeni oyununu beklediği Splinter Cell serisinin bir animasyon dizisi geliyor.
 
Tom Clancy'nin kitaplarından uyarlanan Splinter Cell oyun serisi, özellikle gizlilik seven oyuncuların oldukça sevdiği bir seri. Uzun bir süredir hayranlar yeni bir oyun beklese de istediklerine hala kavuşamadılar. Ancak en azından geçtiğimiz gün yapılan haber ile serinin bir dizi uyarlaması geleceğini öğrendik.
 
Başarılı ve sevilen aksiyon filmi John Wick'in senaristi Derek Kolstad, Netflix ve Ubisoft'un birlikte çalıştığı bu projenin başına yapımcı ve yazar olarak getirildi. Dizinin şimdilik 16 bölümden oluşan iki sezonun siparişini aldığı söyleniyor.
 
Ne tarz bir animasyona sahip olacağı, seslendirmenlerin kim olacağı, yayın tarihi ya da konusunun ne olacağı henüz belli değil. Ancak bu proje, yeni Splinter Cell oyununun da habercisi olabilir. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Splinter Cell dizi Splinter Cell dizisi john wick yazarından netflix konusu ne zaman oyuncular fragman haberler
Last of Us Dizisi, Oyunun Hikayesini Genişletecek ve Boşlukları Dolduracak Xbox Series X Yakında Ön Siparişe Açılacak

MrPhoenix

3.8.2020 16:09:57

0
Anime olarak çıkcağı söyleniyor ve nasıl olcağını çok merak ediyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız