Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jimmy Fallon'un Donkey Kong Performansı


     Geçtiğimiz hafta gerçekleşen E3 2010 fuarından sonra oyun sektörü için ünlü olan isimleri programına konuk eden Jimmy Fallon'un yeni konuğu Reggie Fils-Aime oldu.
 
     NBC'de yayınlanan şovunda geçtiğimiz hafta Criterion Games'ten Need for Speed : Hot Pursuit sunumu için Jesse Abney ve Killzone 3 sunumu için Guerilla Games başkanı Hermen Hulst'u konuk eden Fallon, bu seferde Nintendo Amerika başkanı Reggie'yi konuk etmiş.
 
     Donkey Kong Country Returns'un co-op modu için ilginç bir deneyim sunan ikilinin bu performansı gerçekten görülmeye değer. Reggie'nin oyun için "Sırtıma çık" dediğinde Fallon'un bunu gerçekte denemesi gerçekten ilginçti. Donkey Kong oynayışı sırasında Nintendo 3DS'inde bahsi geçiyor ve Fallon Reggie'nin ağzından o merakla beklenen kelimeleri alıyor ; Nintendo 3DS önümüzdeki yıl çıkacak.
 
     Programın sonraki kısmında cebinden birde 3DS çıkaran Reggie, bunu Fallon'a verdiğinde Fallon'un tepkisi ise gene oldukça iyiydi. "Nintendo yapar" sloganınada yer verilen bu kısımda Fallon'un "Bende kalabilir mi?" sorusu ise tabi ki olumsuz karşılandı. Donkey Kong'tan oynanış kısımları da içeren bu ilginç videoyu oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Wii Donkey Kong Country Returns Jimmy Fallon
Yeni Killzone 3 Artwork'leri Free Realms, 12 Milyonu Geçti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Donkey Kong Country Returns
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız