Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jet Set Radio Xbox Live'a Gelebilir


 
     Son dönemlerde Dreamcast'in ünlü oyunlarının Xbox Live'a geleceği söylentileri sıklık kazanmaya başladı. Sega ise hala bu konuda genel bir açıklama yapmaktan kaçınıyor.
 
     Bir süre önce Quake Live Arcade, Crazy Taxi ve Sonic Adventure gibi bazı ünlü oyunların Xbox Live'a geleceği haberini ve bu oyunların ekran görüntülerini sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise Dreamcast'in en iyi oyunlarından Jet Set Radio'nun Xbox Live yolunda olduğu söyleniyor.
 
     Xbox360 Leaker adlı bir birisinin yayınladığı görüntüde Fransızca Xbox Live Marketplace ekranında Jet Set Radio (bir diğer adıyla Jet Grind Radio) demo olarak bulunuyor. Haberler doğruysa oyun ek içeriği ile birlikte gelecektir.
 
     Bir zamanlar günlerce zevkle oynadığım bu oyunun Xbox Live'a gelecek olmasının benim gibi bir çok Dreamcast hayranını mutlu edeceğine eminim. Şimdilik Sega'nın söylentileri onaylamasını beklemekten başka çaremiz yok.
 
     

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Sega Jet Set Radio Jet Grind Radio aksiyon Xbox 360 Xbox Live yarış Paten
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (26 - 29 Nisan 2010) White Knight Chronicles 2'den Yeni Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız