Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Japonya'da PS Vita Satışları Artışta


     PS Vita güçlü donanımıyla birlikte geniş bir oyun yelpazesiyle de oyunseverlerin karşısına çıkmıştı. Konsolun Japonya'daki satış rakamları düşük olsa da, biz hep PS Vita'nın Amerika ve Avrupa'ya yönelik bir konsol olduğunu duyduk. Bu hafta ise sadece bir oyun sayesinde konsolun Japonya'daki satışlarının 2. sıraya kadar yükseldiğini görüyoruz.
 
     Daha çok Japon oyun kültürüne hitap eden yapısıyla Persona 4: The Golden, Japonya'daki oyun satış sıralamasında açık ara farkla birincilik koltuğuna oturmış durumda. Ayrıca oyunun çıkışıyla beraber hızlanan PS Vita satışları da, Japonya'da en çok satan konsol olan 3DS'in ardında ikinci olmayı başarmış.
 
     Japon oyunculara yönelik yapılan bu oyunların konsolu nasıl sattırdığını görüyoruz ve umarız Avrupa ve Amerika'ya yönelik de konsolu aldıracak daha fazla yapım görürüz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameInformer Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN ps vita satışları persone 4: the golden
World of Tanks'in 7.4 Güncellemesine Video Dark Souls'u MP Oynamak İçin Mikrofon Gerekli
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

anyyyy

22.6.2012 22:07:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: Chidori PS vita, avrupa ve amerika pazarında olduğu kadar japon pazarını da domine edebilecek bir konsol . Monster Hunter falan çıktığında oluşan çılgınlığı düşünemiyorum.
Bende aynı fikirdeyim Japonların oyun zevkleri biraz farklı olsa da Ps Vita Monster Hunter'i çıkarınca(Psp yi diriltmişti zamanında bu oyun)ve homebrew oyun ve programlar çıkmaya başlarsa hem Japonyada hem Avrupa-Amerika pazarında epey iyi yere geleceğine eminim

Winter_Kamıttır

21.6.2012 20:21:04

0
Japonlar doğru yolda

Chidori

21.6.2012 19:36:35

0
PS vita, avrupa ve amerika pazarında olduğu kadar japon pazarını da domine edebilecek bir konsol . Monster Hunter falan çıktığında oluşan çılgınlığı düşünemiyorum.

ShafakCool

21.6.2012 13:30:26

0
3DS için duyurulan Persona çıktığında 3DS'in satışlarının daha da artacağı kesin o zaman.

cahitdikici

21.6.2012 12:15:04

-4
PS Vita satışları da, Japonya'da en çok satan konsol olan 3DS'in ardında ikinci olmayı başarmış. paper mario çıkana kadar wita yükselecektir sonrasında yine listeyi aşağılardan görecek...

Mr.Humble

21.6.2012 12:09:21

0
bu daha başlangıç !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız