Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Japonya'da Bazı Mağazalarda Ghost of Tsushima'nın Stokları Tükendi

 
Çıkış haftasında Birleşik Krallık'ta en çok satan oyun olmayı başaran Ghost of Tsushima Japonya'da da iyi bir çıkış yapmışa benziyor.
 
Sony Interactive Entertainment Japonya resmi twitter hesabı tarafından belirtilene göre "Oyun beklediğimizden daha iyi karşılandı ve bazı mağazalarda kutulu sürüm stokları tükendi. Yeni kopyalar şu anda üretim aşamasında. Oyunun indirilebilir versiyonu PlayStation Store'da mevcut. Lütfen iki seçeneği de değerlendirin."

13-19 Temmuz tarihleri arasında Japonya'da en çok satan kutulu oyunlar yarın Famitsu tarafından açıklanacak ve böylece Ghost of Tsushima'nın Japonya'daki ilk haftasında ne kadar sattığını öğreneceğiz.

inFamous serisinin arkasındaki stüdyo Sucker Punch Productions'ın epik samuray hikayelerinden ilham almış açık dünya aksiyon macera oyunu Ghost of Tsushima Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Ghost of Tsushima Sucker Punch Sony Interactive Entertainment PS4
Seagate, Xbox Series X için Depolama Genişletme Kartını Duyurdu Zula Kadınlar Ligi'nde Final Zamanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghost of Tsushima
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız