Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Japon Oyun Pazarının Heyecana İhtiyacı Var"


     Japon geliştiricilerin son dönemlerde Avrupa ve Kuzey Amerikalı meslektaşlarının gerisinde kaldığı bir gerçek. Artık Namco Bandai, Capcom, Square Enix ve Konami gibi firmalar eski heyecanı sağlayamıyor ve orta ölçekli çok sayıda geliştirici de çökme noktasına geldi.
 
    Capcom'dan Monster Hunter serisinin yönetmeni olan Kaname Fujioka'nın yaptığı açıklama da bu durgunluğun varlığına işaret ediyor.
 
    "Açıkçası, şimdiki Japon oyun pazarının pek enerjisinin kaldığını düşünmüyorum ve eski enerjiyi geri istiyorum. Bence bunu yapabilmenin tek yolu eğlenceli oyunlar yapmaya devam etmek ve enerjik olarak oyuncuları heyecanlandırmaktır."
 
    Monster Hunter serisinin düşük maliyeti ve yüksek satış miktarı ile Capcom'un şuanki en önemli serisi olduğunu belirtelim. Örneğin Monster Hunter 4 sadece Japonya'da 3 milyon civarında satmayı başardı.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything monster hunter monster hunter 4 monster hunter 3d monster hunter 3ds
Onaylandı: DC Universe Online PS4'ün Çıkış Oyunu Dark Souls II'den Yepyeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rseen

10.11.2013 09:00:51

0
Bu milliyetçiliği bırakıp biraz daha batıya açılmaları gerekir

BSC Misafiri

1.11.2013 16:05:10

0
Buyuk butceli japon oyunlari keyifsiz bir hale gelmeye basladi oysa ki cok eglenceli bir animasyon vs söktörleri elini atsan binlerce oyun yapilabilecke hikaye cizgi roman karakterleri var birak su realistik karakterli oyunlar yapicagiz triplerini Mario, kirby, zelda ne kadar gercekci ? Gravity rush, miyazaki filmleri hepsi eglence, keyif, haz odakli. Bagimsizlari bagimsiz yapan butceleri de degil adamlar kendilerinin bile oturup oynamak isteyecegi oyunlar yapiyorlar. Dark souls'ta farkli degil eglence, oyundan alinan haz onu bu kadar iyi yapiyor yoksa grafikleri orta sekerli.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter 4 Ultimate
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız