Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Iwata: "Wii U'nun Satış Rakamlarını Yukarı Çekemedik."


     Wii U'nun beklenen satış rakamlarının çok altında kalmasıyla Nintendo'ya büyük bir darbe indirdiği, tüm oyun camiası tarafından bilinen bir gerçek. Nintendo'nun başkanı Satoru Iwata tam da bu konuya değinen bir itirafta bulundu.
 
     Iwata, tatil sezonunda Wii U'nun satışlarını bekledikleri gibi yükseltemediklerini itiraf etti.  Satış rakamlarını etkileyen en büyük faktör olarak da oyunlardaki eksikliği gösterdi. Şirketin Mart'a kadar 25 milyar yen (509 milyon TL) kaybetmesi bekleniyor.
 
      Iwata tam olarak şöyle dedi: "Yılın sonundaki alışveriş sezonunda Wii U'nun satış rakamlarını yukarı çekemedik. Benim işim her şeyden önce bu rakamları yukarı çekmek."
    

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews.com Nintendo Wii U Konsol Console
Black Desert Online için Yeni Bir Video Yayınlandı Adam Sandler'ın Oyunlarla İlgili Filminin Vizyon Tarihi Netleşti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.4.2014 00:01:43

0
Keşke öyle bir şey yapsalar keşke :'(

BSC Misafiri

29.4.2014 16:18:35

0
Yahu bu nedir böyle iki günde bir açıklama yapıp duruyorlar. Hata yaptık, yukarı çekemedik , battık , yandık ! Şunu yapmamız gerek, bunu yapmamız gerek diye... Eee tamam anladık. Yap gereğini o zaman ! Bu kafayla asla toparlayamaz bunlar. Döktür bakalım yeni Zelda'ları , Mario'ları , Metroid'leri , Monster Hunter'ları ... Yahu adamlar eli yüzü düzgün hatta onu bile geçtim , 3DS'te ki Pokemon'un aynısını biraz cilalayıp Wii U'ya çıkarsa yer yerinden oynar. Koca bir cihaz serisi batıyor , her gün 3. sayfa magazin haberi yayımlar gibi "ah böyle, ah şöyle" deyip duruyorlar. Gerçekten anlayamıyorum. Fanatik ve bağlı korkunç bir oyuncu kitleleri var. Tek istedikleri şey ise oyun ... Kimse bu gün nintendo'nun cihazlarına 3.parti işçilikler için bakmadı zaten. Varlarını yoklarını ortaya koyup , patır patır exc. leri ellerinde olan tonlarca IP'yi tezgahlara indirmeleri mutlak ve mutlak olması gereken şey iken bu tarz açıklamalarla neyi amaçlıyorlar anlamış değilim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız