Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Itagaki Team Ninja'dayken 2 Proje İptal Olmuş


ninjagaiden3

 

 
    Team Ninja, Famitsu'ya çok önemli bir röportaj verdi. Ninja Gaiden serisinin yaratıcısı, Tomonobu Itagaki'nin firmadan ayrılmasından önce 2 adet projeyi iptal ettiklerini açıkladı.
 
    Derginin son sayısında yer alan röportaja göre, bu iptal olan projeler, Dead or Alive: Code Cronus ve Project Progressive. Team Ninja ekip şefi Yosuke Hayashi, Code Cronus'un yapım aşamasının çok başında olduğu için iptal olmasının çok sorun teşkil etmediğini söylerken Project Progressive'in ise hikaye versiyonuna kadar geliştirildiğini ve 5 yıl önce iptal olduğunu belirtti.
 
    Ninja Gaiden 3, Ni-oh ve Dead or Alive: Dimensions çalışmalarının tam hızla devam ettiğini söyleyen Hayashi, özellikle Ninja Gaiden 3 üzerinde yoğun bir efor sarfedildiğini kaydetmiş. Henüz çıkış tarihi açıklanmayan oyunun yapım aşamasının oldukça uzun olacağı tahmin ediliyor
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa oyun iptali
Jimmy Fallon'un Kinect Performansı SC II'de 65.000'den Fazla Mod ve Harita Yapıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ninja Gaiden 3
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız