Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Inversion Duyuruldu

Bu nesilde başarılı bir görüntü çizemeyen Namco Bandai'nin dağıtımını üstlendiği Inversion'ın nasıl bir performans sergileyeceğini zaman gösterecek.
Namco Bandai , Timeshift ile tanınan Saber Interactive tarafından hazırlanan aksiyon/macera oyunu Inversion'ı duyurdu.

2010 yılında Ps3 ve Xbox 360 platformları için piyasaya sürüleceği açıklanan ve coop desteği içeren oyunda yer çekimini etkileyen devrimsel bir motor bulunduğu açıklandı.

Oyunda karakterimizin sahip olduğu yakalama silahı sayesinde çeşitli objeleri fırlatmamıza veya koruyucu kalkan olarak kullanmamıza izin verilirken , bu silah sayesinde yer çekimini kendi avantajımız için kullanabilmemizin de mümkün olduğu belirtildi.

Havok Yıkım Yazılımının kullanıldığı ve yok edilebilir çevreye sahip olan oyunda Davis Russel ve Leo Delgado isimli karakterlerin rolünü üstlenerek  , şehri ele geçiren gizemli yaratıklara karşı mücadele edeceğiz.

Saber Interactive'in türe yeni bir soluk kazandıracağına inandığı Inversion'ın yayınlanan ilk ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Inversion Namco Bandai Saber Interactive
İlk Ratchet&Clank:ACIT İncelemesi ve Notu Eylül Ayının En Çok Satan PC Oyunu Aion

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Inversion
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız