Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Intel ESL Türkiye Şampiyonası ve Gaming Fest 2020 Seyircisiz Olarak Gerçekleşecek

 
     ESL Türkiye sosyal medya hesabı üzerinden yapılan duyuruda koronavirüs salgını nedeniyle İzmir'de gerçekleşmesi planlanan Intel ESL Türkiye Şampiyonası ve Gaming Fest 2020'nin seyircisiz olarak ESL Türkiye stüdyolarında gerçekleştirileceği bildirildi. 
 
ESL Türkiye'nin duyurusu;
 
 
     "Geçtiğimiz sene İzmir Enternasyonal Fuarında gerçekleşen ve bu sene 10-13 Eylül tarihlerinde İzmir’de yapılması planlanan 4 günlük oyun festivali, Covid-19 salgının katılımcılara ve görevli ekiplere oluşturduğu risk sebebiyle online yapılacak. Riot Games oyunlarının da dahil olduğu INTEL ESL Gaming Fest 2020 ve INTEL ESL Türkiye CS:GO Şampiyonası Finali ESL Türkiye stüdyosunda seyircisiz olarak gerçekleştirilecek. Oyuncuların kıyasıya mücadele ettiği şampiyonayı espor severler ESL Türkiye Facebook, Youtube ve Twitch kanallarından canlı olarak takip edebilecekler. Etkinlik detayları ilerleyen günlerde ESL Türkiye sosyal medya hesaplarından duyurulacak." 
 
     10-13 Eylül tarihinde düzenlenecek olan festivalin final karşılaşmaları 13 Eylül tarihinde ESL Türkiye sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
EA Access, Yeni Adıyla EA Play, 31 Ağustos'ta Steam'e Geliyor Resident Evil 7 ve Daha Fazlası Xbox Game Pass'e Geliyor; Red Dead Redemption 2 Ayrılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız