Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Intel Broadwell 5700 HQ ile Nefes Kesen Oyunlar Başlıyor

 
     Intel Broadwell 5700 HQ ile Nefes Kesen Oyunlar Başlıyor

     Artan grafik performansı ve güç tasarrufu ile dikkat çeken Intel’in uzun süredir beklenen Broadwell kod adlı yeni nesil Core işlemci ailesi, Monster gaming laptop modelleri ile birleşiyor. Nefes kesici bir oyun performansı elde etmenizi sağlayan Optimus, GPU Boost ve Broadwell’in güçlü birlikteliği ile Monster modelleri hiç olmadığı kadar güçlü bir performans elde etmenizi sağlıyor.

     Maksimum Gerçeklik Şimdi Başlıyor

     Çıkarılacağı duyurulduğu ilk andan itibaren gerek sunduğu performans gerekse etkin grafik seçenekleri ile oyun tutkunlarının oldukça merak ettiği Intel Broadwell 5. Nesil işlemciler, sonunda piyasada yerini aldı. Haswell mimarisine sahip 4. Nesil Core işlemcilerin üzerinde bir performansa sahip Broadwell işlemciler, gerek oyun tutkunları gerekse bilgisayar tutkunları tarafından tam not aldı. Core i7-5700HQ modelinde INTEL HD 5600 grafik birimini bulundurması ile serinin diğer birimlerinden ayrılan işlemci, 4 çekirdekli yapısı ile de fps değerlerine en çok ihtiyaç duyulan anlarda, üstün bir performansı beraberinde getirdi.

     Özellikle 2015 yılının sonbaharında birbiri ardına çıkan yüksek grafik çözünürlüklerine ve sistem gereksinimlerine sahip oyunlar için tam zamanında gelen Intel Broadwell 5. Nesil işlemciler, Monster gaming laptop modellerinde de yerini aldı. Başta Monster Abra A5 ve Monster Abra A7 modellerinde olmak üzere farklı gaming laptop modellerinde yerini alan Intel Broadwell 5700 HQ, Nvidia GTX960M ekran kartları ile birleştirilerek kusursuz bir hale getirildi. Üstün performansı ve maksimum gerçeklik hissini bir arada yaşamanıza olanak sağlayan modeller, nefes kesen görselleri, güçlü performans ile buluşturdu.

     Nefes Kesen Atmosfer İçin Monster Gaming Laptop

     En yeni nesil işlemcileri, en yüksek çözünürlüklü ekran kartları ile bir araya getiren Fokus bilgisayar bünyesindeki Monster, Haswell güncellemesi ile de her zaman en iyi performansı sunmayı amaçlıyor. Oyunlara bir adım önde başlamanızı sağlayan Monster, Nvidia’nın Gpu Boost 2.0 ve Broadwell’in mobil işlemci gücünü bir araya getiriyor. Grafik performansı konusunda diğer nesil işlemci modellerindene oranla %22 performans artışı sağlayan Broadwell mobil işlemci, Monster’ın gücü ile birleşerek eşsiz bir performansa sahip oluyor.

     Yaptığı iş ortaklıkları ile dünya devi şirketler ile birlikte çalışarak, her zaman en son teknoloji ürünleri bünyesinde barındıran Monster, kusursuz bir atmosfer sunuyor. Masaüstü bilgisayarların gücünü, diz üstü bilgisayarların işlevselliği ile birleştirerek yalnızca laptop üretimi yapan Monster, etkin ısıl soğutma sistemine sahip modelleri ile de dikkat çekiyor. Dizüstü gaming laptop modellerinin en önemli problemlerinden biri olan aşırı ısınmaya çift fanlı teknolojisi ile çözüm bulan modeller, daha uzun ve kullanışlı bir deneyim elde etmenizi sağlıyor.
 
 
-Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed: Syndicate, Serinin İngiltere'deki En Kötü Çıkışını Yaptı Haftalık Canlı Yayın Programımız Yayında (26 Ekim - 1 Kasım)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

26.10.2015 18:09:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: patren monster ın skylake li laptopları ne zaman gelcek biliyormusunuz
Skylake işlemcili modelleri hâlihazırda mevcut. http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p2831

Patren

26.10.2015 17:34:44

0
monster ın skylake li laptopları ne zaman gelcek biliyormusunuz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız