Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Insomniac: Resistance 3'ün 2011 Çıkışı Müzik Gibi

 

http://gameinformer.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/CommunityServer-Components-ImageFileViewer/CommunityServer-Blogs-Components-WeblogFiles-00-00-00-00-06/7181.Insomniac_2D00_Games_2D00_Logo.jpg_2D00_610x0.jpg


    Insomniac'ın kreatif direktörü Marcus Smith, Resistance 3'ün 2011'de çıkacak olmasının kulaklarına bir müzik gibi geldiğini belirtti.
 
    "Çoğumuzun artık çocuğu var ve oyun geliştirmede ihtiyacımız olan şeyin kaliteyi yakalama olduğu gerçeğini biliyoruz, o yüzden bazı şeyler değişmek zorundaydı. Geliştirme döngüsünü uzatmaktan başka çare yoktu. Bu en başından beri konuştuğumuz bir şeydi." 
 
   Insomniac, daha önceki oyunlarını (Ratchet & Clank veya Resistance) 2 senelik geliştirme süreçlerinde oluşturan bir firmaydı, ancak Gamescom'da bu süreyi artık 3 seneye çıkardıklarını açıklamışlardı.
 
     Eğer Insomniac'ın 2 senelik yapım aşaması politikası halen geçerli olsaydı Resistance 3'ü bu sene görebilirdik, ancak oyun artık seneye çıkışını yapacak. Burada yakalanmak istenen şeyin daha yüksek oyun kalitesi olduğunu biliyoruz, daha kaliteli bir Resistance 3 için 1 sene beklemeye siz de eminim razısınızdır.
 
 
Beefjack

Bu haberin bağlantısı
URL
Resistance 3 Sony Insomniac Games PS3 2011 yapım süresi
Japonlardan Dragon Ball Pantolonları! NFS: Hot Pursuit'in Demosu Yarın Çıkıyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resistance 3
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız