Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Insomniac Games Logosunu Yeniledi

 
   Spyro, Resistance, Ratchet & Clank ve Sunset Overdrive gibi yapımlar ile bilinen video oyun geliştirici firma Insomniac Games logosunu yeniledi.
 
   Yazı fontu dışında logodaki en büyük değişiklik "O" harfinin iki tane hilal kullanılarak tasarlanması olmuş. Insomniac Games birbirine bakan bu iki hilalin firmanın geçmişini ve geleceğini anımsatacağını belirtti. 
 
   Firmanın kurulduğundan bu yana kullandığı logolar şu şekilde: 
 
 
 
   Insomniac Games şu anda PS4 için Spider-Man oyunu üzerinde çalışıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Spider-Man PlayStation 4 Exclusive Sony Insomniac
Forza Motorsport 7 Demo Çıktı Project Nimbus: Code Mirai PS4 için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KaptanKenway

21.9.2017 05:42:59

+1
Bence hilallerin soldakinin küçük sağdakinin büyük olmasının nedeni: "Küçük geçmiş, büyük gelecek" düşüncesidir büyük ihtimalle.

2K

21.9.2017 01:39:53

0
Insomniac Games gerçekten şansı hiç olmayan bir firma. Adamlar hep riskli projeler denediler ve alışılan formulün dışında olduğu için bir türlü yüksek satış rakamlarına ulaşamadılar. Resistance 3 zamanı Sony gerçekten çok büyük aptallık etti. Resistance 3 gerçekten inanılmaz bir FPS, abartmadan söylüyorum Half Life 2 kalitesinde bir oyun, hem atmosfer olarak da oldukça benziyor. Fakat Sony oyunun adam gibi reklamını yapmadı çok göz önünde tutmadı. Hatırlıyorum Resistance 3 çıktığı zaman çok satmadığı haberlerinden sonra hem bu forumda hem Reddit, Neogaf gibi sitelerde oyunun ne kadar iyi olduğunu yazan konular açılmıştı. Eğer elinizde PS3 varsa kesinlikle almanızı öneririm. Sanırım bu olaylardan sonra firmanın ve Sony'in arası açılmıştı ama firmanın şansı Ratchet & Clank ile geri döndü. Tabi bizim buralarda grafiklerine bakıp 'aa çocuk oyunu' falan filan yapanlar oldu. Sonuçta aynı formülü yıllardır aynı şekilde kullanıp bir bölümde 200 adamı öldürdüğünüz FPS oyunları 'hardcore' oyunlar biliyorsunuz. Fakat tüm oyuncular böyle yapmamış olacak ki genel olarak çok başarılı oldu oyun. Eğer kan yok AK47 falan yok diye çocuk oyunu diyenlerden değilseniz kesinlikle alın. Grafik olarak zaten gerçekten çok başarılı bir oyun silahlar da her düşmana dans ettiren, piksellerine dönüştüren zevkli, yaratıcı silahlar var. Sony zaten PS4 ile iyi işler yapıyor ve kafası çalışmaya başlamış olacak ki sonunda firmanın ne kadar iyi bir firma olduğunu anladı ve Spider Man gibi bir projeyi bu firmaya emanet etmişler. Gördüklerim kadarıyla çok başarılı olacağa benziyor umarım eski Spider Man oyunları gibi bir kötü karakter değil bir sürü kötü karakteri oyunda görürüz. Firmanın yaptığı iyi oyunlara bakıyorum da Batman Arkham serisinden bile başarılı bir oyun bizi bekliyor olabilir. Spider Man başarılı olsunda bu adamların yaptıkları diğer projeler artık daha göz önünde dursun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spider-Man
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız