Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Infinity Ward Küllerinden Doğacak"

 
     Modern Warfare 2'nin çıkışının ardından patlak veren olumsuzluklar sonucunda Infinity Ward resmen dağılmıştı. Stüdyonun başındaki isimler (Vince Zampella ve Jason West başta olmak üzere) bir bir ayrılmış, yeni kurulan Respawn Entertainment'e geçmişlerdi. Oyun dünyası Infinity Ward'un tekrar aynısı gibi olamayacağını düşünürken ve eski kalitedeki Call of Duty serisine veda ederken Activision'dan yeni açıklamalar geldi.
 
     Activision, Infinity Ward'un tekrar yükseleceğinden %100 emin olduğunu ve bunu sağlamak için hiç bir desteği esirgemediğini açıkladı. Infinity Ward'un tekrardan Infinty Ward olmasını istediklerini ve yaşanan kan kaybını telafi etmeye başladıklarını belirttiler. Bu açıdan geçtiğimiz haftalarda açılan iş ilanları sonucunda 5000'den fazla başvurunun geldiği ve boşlukların doldurulmaya başlandığı söyleniyor.
 
     Infinity Ward'tan yeni bir oyun duyurusu yapılması için biraz daha beklememiz gerekiyor. Pek çok yetenekli yapımcı stüdyodan ayrıldı fakat Activision'a göre Call of Duty'yi ortaya çıkaran büyük tutku hala stüdyoda bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak call of duty fps infinity ward activision modern modern warfare modern warfare 2 cod vince zampella jason west respawn entertainment
AC:Brotherhood İçin İlk Yapımcı Günlüğü Yayınlandı PES 2011'in Beta Kayıtları Başladı

On.E

12.8.2010 14:23:14

0
2015'ten farkı olmayacak IW'nin de boru değil bu adamlar sonuçta her yaptıkları FPS sağlam oldu..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız