Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Infinity Blade'in İlk Videosu Yayınlandı

 
     Epic Games'e bağlı Chair Entertainment tarafından geliştirilen Infinity Blade'in ilk videosu sonunda ortaya çıktı.

     Daha önce Project Sword ve Epic Citadel adıyla Unreal Engine 3'ün iPhone'da neler yapabileceğinin kanıtı olarak duyurulan projenin adı Infinity Blade olarak değiştirilmiş ve gerçek bir oyun olarak karşımızaçıkacağı açıklanmıştı. Şimdi ilk oyun içi görüntülere şahit oluyoruz.

    Oyunun ilk videosunda çeşitli dövüş sahnelerinin yanı sıra level atlama ve karakter gelişimi ile ilgili tanıtımlara da rastlıyoruz. Infinity Blade'in aksiyon-rpg türünde olacak olması kısa süreli bir macera yaşamayacağımızın da göstergesi olabilir, çünkü sırf karakter gelişimi için bile oldukça zaman harcayacabiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
epic games iphone unreal engine project sword epic citadel Infinity Blade
Blood Stone ve Golden Eye'ın İnceleme Notları Kinect'e Bir de Gece Görüş Gözlüğünde Bakalım
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Farwynd

5.11.2010 23:09:49

0
iPhone ve iPod Touch'lar PSP ve DS'den hem grafik çipi hemde işlemci olarak çok üstünler.Bu sayede iOS cihazları oyun geliştiriciler için bulunmaz bir nimet.

sinemanyak

5.11.2010 21:46:44

0
Uğraşsalar iphone'a neler neler çıkarırlar ama işte aletin satış ömrünü uzatmak için tam kapasitesini ortaya koymuyorlar gibime geliyor. Bknz. "Ps3 tam kapasitesine ulaşmadı daha" gibisinden başlıklı haberler.

SOLID SNAKE

5.11.2010 19:00:43

0
herkez OHA diye mesaj yazsın :D bunasıl birşeydir,iphone gerçekten kaliteli.biri demişti iphone nin psp ve ds den daha kaliteli bir yazılım ve donanım yapısına sahip diye.

jrazrael

5.11.2010 18:17:59

0
Grafikler cidden harika görünüyor. Bu kadar güzel görünmesinin sebebi sanırım dövüş sahnelerinde Heroes of might and magic gibi ayrı bir sahneye geçişinden kaynaklanıyor. Daha net bir şekildede Mortal Kombat'daki Konquest modunu oynayanlar nedemek istediğimi anlayacaklardır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Infinity Blade
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız