Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Infinity Blade: Dungeons'ın İlk Video ve Detayları


     Apple'ın Yeni iPad için düzenlediği lansmanda yeni yazılımlar ile birlikte oyun duyuruları ile de karşılaştık. Bu duyuruların başında ise tabi ki yeni Infinity Blade geliyor.
 
     20. yılını geride bırakan Epic Games'in iOS platformu ile özdeşleşen serisinin bu yeni oyunu sahip olduğu dinamikler ile seriden farklı bir görünüm sergiliyor. Öncelikle hikaye bir prologue olacak. Yani şimdiye kadar öğrendiklerimizin öncesinde olanlara tanıklık edeceğiz. Infinity Blade: Dungeons hikaye olarak efsanevi kılıcın, yani Infinity Blade'in dövülmesinden önce yaşananları bizlere anlatacak.
 
     Grafikleriyle göz dolduran oyundaki en büyük değişim ise şüphesiz oynanışta karşımıza çıkıyor. Şimdiye kadar hep çizgisel bir oynanışa sahip olan seri, Dungeons ile yepyeni bir dinamik kazanıyor. Artık izometrik bir kamera açısına sahibiz ve buna bağlı olarak oynanışta da köklü değişikliklere gidilmiş. Tabi büyüler için gene dokunmatik ekranı kullanmamız gerekiyor. Henüz çıkış tarihi belli olmayan oyunun ilk videosuna aşağıdan göz atabilrisiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Infinity Blade: Dungeons Infinity Blade Epic Games Apple iOS RPG iPhone iPad
BF3 Close Quarters DLC - Oynanış Videosu Team Fortress 2 Neden Para Basıyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Furkán

13.3.2012 17:58:31

0
Serinin önceki oyunlarına göre oldukça büyük bir değişim söz konusu sanırım yeni oyunda. Oyun mükemmel görünüyor. Merakla çıkmasını bekliyorum.

RedTurkei

8.3.2012 22:25:47

-1
skyrimin başarısını anlamakta zorluk çekiyorum evet oyuna kötü diyemem iyi bir örnek rpg tarzına, arkasına aldığı büyük lobi faliyetleri sonucu çok fazla abartılan vasat dövüş sistemine kontroller çok saçma girmiyorum bile(bu benim subjektif fikirlerim) Büyücü sını adına vasat asa kullanmadan avcunda sarı kırmızı renklerlerle büyü yapıyor vasat ötesi, Bir DAO değil.. Su oyuna bakıyorum videoları bile dehşet verici boslarla dolu,, Kıytırık ejderhalar yok bildiğin etli butlu ejderha.. Witcherin hakkının yendiğini, düşünüyorum.. Skyrim bir rpg fanı olarak benden geçer not almaz 1rog1 warriorla biitirmişler aslında class filan yok oyunda

archVillain

8.3.2012 21:37:47

0
Önceki oyunlar güzeldi ancak kişisel olarak o kamera açısı o oynanışı sevemedim. Bu çok hoşuma gitti ama mantıklı bir değişim olmuş.

söny

8.3.2012 17:31:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: Black_Tower Abartmış olmayayım ama bir "god of war" havası sezdim,güzel bir oyun olacak yine...
Aynısını yazıcaktım hocam

Black_Tower

8.3.2012 16:45:09

0
Abartmış olmayayım ama bir "god of war" havası sezdim,güzel bir oyun olacak yine...

BSC Misafiri

8.3.2012 16:03:05

0
İstersen, TDK'nin sitesinden bak. ''Gine'' diye bir şey var...

BSC Misafiri

8.3.2012 15:04:03

0
"gene" değil "yine".
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Infinity Blade: Dungeons
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız