Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hyrule Warriors'un Dijital Sürümü Yaklaşık 7 GB'lık Bir Alan Kaplayacak


      The Legend of Zelda evrenini Dynasty Warriors oynanışı ile birleştiren Hyrule Warriors, Japonya çıkışını geçtiğimiz haftalarda yaptı. Oyun bildiğiniz gibi bu ay sonunda diğer bölgelere çıkacak. Verilen bir bilgiye göre Hyrule Warriors'un dijital sürümü yaklaşık 7 GB'lık bir alan isteyecek.
 
     Eğer oyunu kutulu değil de dijital olarak almayı düşünüyorsanız konsolunuzda fazladan 7.08GB'lık bir boş alan olduğundan emin olun. 8 GB'lık bir Wii U'ya sahipseniz Hyrule Warriors'u kutulu olarak almanızda fayda var. Yapım Avrupa ve Kuzey Amerika için 26 Eylül'de çıkışını yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com tecmo koei nintendo zelda hyrule warriors wii u
Square Enix: "Dragon Quest X'i Batı'ya Getirmeyi Çok İsteriz" Super Smash Bros'un 3DS Sürümü Circle Pad Pro'yu Desteklemeyecek

BSC Misafiri

8.9.2014 11:12:00

0
Yapımcı Koei Tecmo oyunun Dynasty Warriors'tan daha çok Legend of Zelda serisine yakın olmasını istemiş ama Miyamoto buna karşı çıkmış, tabii ki orjinalinin değerini düşürmesinden çekinmiştir. Nintendo'nun da artık 8 gb'lık model üretimini kaldırması gerekiyor, rakipleri yakında 1TB'lık modele geçecekler 8 gb ile dalga geçiyor gibiler sanki.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hyrule Warriors
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız